MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem

   

 

StoryCode Budapest vol 2. NaRRaTiVe aRCHiTeCTuReS - The Makers

storycode

A MOME - Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média Intézete és a Zip-SCene blog, Bakk Ágnes-Karolina MOME-s PhD hallgató vezetésével csatlakozott a nemzetközi közösséghez, és Magyarországon is megszervezik a második StoryCode-találkozót.


A StoryCode mozgalom világszerte azoknak az alkotóknak és érdeklődőknek kínál közösséget, akik az immerzív storytelling és élmények valamint az interaktív technológiák világára kíváncsiak. A StoryCode-fejezetek olyan helyi találkozók, ahol kisebb közösségek együtt gondolkozhatnak és tájékozódhatnak a legújabb immerzív és interaktív storytelling trendjeiről.

A StoryCode második budapesti találkozóján folytatódik a videojátékok narratív architektúráiról szóló beszélgetés, de most gyakorló videojátéktervezők szemszögéből. A két meghívott: Juhász Viktor és Sellei György. További részletek hamarosan.

Moderál: Bakk Ágnes Karolina, a MOME PhD-hallgatója, a Zip-SCene blog szerzője.
Helyszín: Ponton Open Space.
Időpont: 2018. március 26., 18 óra.

Szeretnénk felhívni a résztvevők figyelmét, hogy a galéria limitált számú érdeklődőt tud fogadni (max 50 fő: 40 ülőhely és 10 álló), ezért kérjük, az Eventbrite-on itt regisztrálni: https://www.eventbrite.com/e/storycode-budapest-vol-2-narrative-architectures-the-makers-tickets-43804836445

A beszélgetés magyar nyelvű.
A belépés ingyenes, helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük, érkezzetek pontosan, mert az ülő- és állóhelyek száma limitált.
Szervezők: MOME - Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Zip-SCene és StoryCode