MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem

   

 

Most te is segíthetsz!

defense

A MOME Fotográfia Szak nevezte idén az Advocate Europe nyilvános pályázatára a 2015-2016 tanév során elkezdett DeFence projekt/nemzetközi workshop-sorozat kifejlesztett ötletét. Ennek keretében fotósok, szociológusok, építészek, közösségfejlesztők és urbanisták működhetnek együtt és vizsgálhatnak olyan európai városokat, ahol valós vagy képzelt kerítések választanak el közösségeket. Hosszú távú célja a projektnek többek között az is, hogy a fotográfia a szociológiai kutatások egyik fontos eszközévé váljon.

A pályázat több szakaszból áll, az első rész a közönségszavazásé és március 17-ig tart. Addig a lehető legtöbb szavazatot szeretnénk összegyűjteni, mivel így nem csak a legjobb 50 pályázat közé kerülhetünk, de már előlegesen is kaphatunk közönségjutalmat, amely egy kezdőtőke lenne a projekthez. Ebben szeretnénk a segítségeteket és a szavazatotokat kérni.

Hogyan?
Szavazás előtt saját e-mail címmel regisztrálni kell (1 perc) itt és utána a DeFence linkre kattintani, majd ott a Support-gombra a DeFence pályázatnál.  A közönségszavazás határideje: március 17., 18 óra.