MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem

   

 

A Sirha Budapest kiállításon mutatkozik be a MOME Food Design

IMG 5370

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem egyedüli felsőoktatási intézményként lesz jelen a Sirha Budapest kiállításon önálló standdal a Hungexpo támogatásával. A MOME Food Design standon átfogó képet kaphatnak a látogatók a gasztronómiához kapcsolódó képzési területekről és az együttműködés lehetőségeiről.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem nemzetközileg eredményes, Magyarországon vezető kreatívipari képzési hely. Oktatási portfóliójában a design és a művészeti képzés széles spektrumát – a tálalásdesigntól egészen az enteriőr tervezésig - öleli fel. Az Egyetem hazánkban egyedülálló módon, nyitottan reagálva a legújabb kihívásokra, 2016 szeptemberében specifikus food design képzést indít el, első körben felnőttképzési portfóliójában.

A 2016. május 9-én nyíló Sirha Budapest kiállításon a MOME Food Design standon a látogatók megtekinthetik az Abstract Nature projektben elkészült tárgyakat, egy kisfilm segítségével megismerhetik a teljes projektet, valamint próbára tehetik fantáziájukat a tálalás területén is. Emellett minden nap 15 órától Góg Angéla, szintén természeti jelenségek ihlette édességeit kóstolhatják meg a látogatók.

A Sirha Budapest a Sirha nemzetközi hálózatának tagjaként 2016. május 9-én nyitja meg kapuit a szakmai közönség előtt. A kiállításon több mint 350 kiállító jelenik meg, és 20 000 szakmai látogató várható. A Sirha név egyet jelent az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar, illetve a csomagolóipar üzleti fórumával.