MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem

   

 

Májusban újra Manage [it] Yourself

Manage it Yourself FORMA

A májusi eseményre három nagyon különböző designvállalkozást hívtak meg a szervezők, hogy feltárják a formatervezés a három meghívottnál milyen szerepet tölt be, mik lehetnek azok a metszéspontok, amit ezen a szerteágazó területen mindhárman kiemelnek. De lesz majd szó a menedzsment szerepéről és arról hogyan lesz egy ötletből termék.

Időpont: 2016. május 24. 19.00
Helyszín: Ellátóház

A három vendég ezúttal tehát:
B-terv: a BME ipari termék- és formatervező mérnök szakos hallgatókból álló kreatív öntevékeny köre
Maacraft – The social workshop: a szociális design műhelyt alapító Szalkai Dániel
Maform Design Stúdió: első sorban megrendelésekre dolgozó, de saját termékek fejlesztésével is foglalkozó stúdió tagja Molnár L. Péter

Az est moderátora Korn Anita (MOME Design- és művészetmenedzsment hallgató)

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME Design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók.

Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein és egy adott művészeti ágazat két eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg.