MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem

   

 

Manage [it] Yourself – DIVAT

Manage it yourself DIVAT

Idén is inspiráló beszélgetésekkel jelentkezik a Manage [it] Yourself!

Az idei évad első rendezvényének témája ezúttal a DIVAT lesz, vendégünk a már nemzetközi piacon is sikeres Tomcsanyi márka alapítója Tomcsányi Dóri, illetve a feltörekvő Noen Design megálmodója Bráz Noémi. Harmadik vendégünk Kiss Gábor táskatervező, a Gabor Kiss Handmade alapítója. Az est moderátora Korn Anita, végzős MOME Design- és művészetmenedzsment hallgató.

Novemberi eseményünkön körüljárjuk a márkaépítés és a branding fogalmát a divatszakmában, beszélgetni fogunk az önmenedzselés előnyeiről és hátrányairól.
Vajon szüksége van egy márkának menedzserre? Milyen feladatokban lehet egy divatcégnek segítségére? Mit jelent egy feltörekvő és egy már sikeres márka számára a PR, branding, kommunikáció, sales és projektmenedzsment?
Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen tanulságokkal jár belevágni egy saját márka létrehozásába, valamint, hogy hogyan lehet érvényesülni divattervezőként a hazai és nemzetközi piacon.

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók.
Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein és egy adott művészeti ágazat több eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg.

További információ itt.