MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem

   

 

Gasztronómia és identitás projekt a fehérvárcsurgói konferencián

konferencia plakát fehérvárcsurgó14

Merényi Zita (MOME Doktori Iskolának hallgatója) Gasztronómia és identitás című intergenerációs foglalkozása, a Fehérvárcsurgón megrendezett "Európai identitás(ok), identitások Európában" konferencián fog szerepelni, március 24-én pénteken.

Merényi Zita 2014-ben végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Divat és textiltervező művész mesterszakán, majd ugyanekkor felvételt nyert a Mome Design - és vizuálisművészet tanár képzésére. A Design - és vizuálisművészet tanár szakon diplomatémájának az élethosszig tartó tanulást választotta, konzulense German Kinga volt. Jelenleg a Mome Doktori Iskolájának hallgatója.

Az előadás részletesebb leírása:
A "Gasztronómia és identitás: Ételünk-életünk tükre” intergenerációs projekt, mely betekintést ad az étkezési szokásaink és az identitásunk kapcsolatába, illetve tárgyalja az élethosszig tartó tanulás, valamint a generációk közötti párbeszéd fontosságát és identitásformáló szerepét.

A konferenciáról bővebben itt olvashat.
A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.