MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem

   

 

GE Magyarország, a MOME és a Laboratory Group stratégiai partnerségre lépett

22520250 1532746216792879 813050128708236220 o

2017. október 17-én a GE Magyarország, az egyik legjelentősebb európai vizuális kulturális intézet, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a Laboratory Group, egy stratégia és innováció által vezérelt kreatív hub hosszútávú partneri megállapodást aláírva útjára indítja a GETomorrow kezdeményezést.

A GETomorrow egy nyitott tér, amelyben szakemberek által kezdeményezett párbeszédek zajlanak, amikbe bárki bekapcsolódhat. A küldetése, hogy jövővel kapcsolatos vitákat megnyitva és új technológiákat felvonultatva felvázolja és bemutassa a magyar társadalomnak a jövőbeli globális ipari forradalom lehetséges hatásait. A “negyedik ipari forradalom”, a feltörekvő technológiák és a digitalizáció új kihívásokat jelentenek, amelyek megváltoztatják életünket. A GETomorrow nagy elméket, vállalatokat és egy művészeti egyetemet hoz össze, hogy együtt egy víziót alkossanak arról, merre haladjunk és hogyan alkalmazkodjunk az elkövetkezendő változásokhoz.

Ennek a példaértékű együttműködésnek köszönhetően a GE Additive Education Program részeként a GE egy asztali polimer 3D nyomtatócsomagot adott át a Zugligeti Általános Iskola részére, amelyet a MOME működtet.