Prezentációkkal, előadással és kiállítással vett részt a CEE Antimation Forum-on a MOME Animáció szak

Date:
A Pilsenben rendezett CEE Animation Forum a régió kiemelt jelentőségű animációs szakmai pitchfóruma, ahol animációs szakemberek mutathatják be ötleteiket és bővíthetik networkjüket. A MOME Animáció szakos hallgatói évről évre jelen vannak az eseményen – idén Diószeghy Dániel és Nagy Zoé prezentálták diplomaprojektjeiket, mellettük pedig a szak egy külön előadással és kiállítással is jelentkezett.

Diószeghy Dániel The Way Out című diplomafilmjét, Nagy Zoé pedig Eruption című munkáját prezentálta a rendezvény Rising Star / Student szekciójában. Mellettük a Short kategóriában Kádár Melinda, MOME alumna és óraadó tanár is pitchelte Be Still My Heart című alkotását.

Az idei esemény különlegességét jelentette, hogy az Animáció szak egy külön prezentációban ismertette az angol nyelvű MA képzést a látogatókkal, valamint egy mini poszterkiállítást  is rendezett a fórumon.

Az eseményről és a programról további információk: https://ceeanimation.eu/forum/2023-cee-animation-forum/ 

Fotó: CEE Animation / Petra Ottová

More news

Hogyan alakíthatja a design a jövőt? Mi a design szerepe a társadalomban, mi a tervező feladata korunkban? Milyen területeken juthat döntő szerephez a tervezők szakértelme az elkövetkező években?

Friss, valódi, esettanulmányokban bővelkedő tananyagból készülhetnek a B2D kurzuson tanulók a kreatívipar piaci kihívásaira: nemcsak a vendégként meghívott kiemelkedő kreatív szakemberektől, de nemsokára egy, a folyamatos fejlesztés eredményeként létrejött videósorozatból is tanulhatnak, melyben többek közt a DE_FORM, az YKRA és a Flying Objects alapítói is megszólalnak.

A MOME Campusán mutatták be legkülönlegesebb alkotásaikat
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121