Dr. Galla Daniella Dominika PhD

egyetemi adjunktus

Dr. Galla Daniella Dominika PhD

egyetemi adjunktus

Oktatási terület Elmélet, Menedzserképzés
Kutatási terület Designkommunikáció, Design és Oktatás, Soft készségek helye és szerepe az oktatásban
Szervezeti egység Elméleti Intézet

Bio

A Budapesti Corvinus Egyetem kereskedelem és marketing alapképzésén szereztem meg első közgazdász diplomámat. A mesterképzést a Budapesti Metropolitan Egyetemen végeztem kommunikációs szakértőként.

 Közel 10 évet töltöttem a versenyszférában marketing, értékesítés és üzletfejlesztési területeken, ami egy rendkívül jó hátteret biztosított, ugyanakkor segített felnyitni a szemem és láttatni azt is, hogy ha általam valódinak gondolt értéket szeretnék teremteni a munkámmal, akkor a tudásomat, az energiáimat, a szakma iránti szenvedélyem inkább az oktatásban kell kamatoztatnom.

 A fenti célokat szem előtt tartva 2017-ben kezdtem meg Doktori tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen, a Gazdálkodástani Doktori Iskolában Üzleti kommunikáció specializáción, ahol a Designkommunikáció módszertanának alkalmazási kereteit és lehetőségeit kutattam az oktatás területén. Ezzel párhuzamosan 5 éve oktatok is a Budapesti Corvinus Egyetemen marketinghez és értékesítéshez kapcsolódó tárgyakat.

 2021 októberében védtem meg doktori disszertációmat. Értekezésemben a multidiszciplinaritás fontos szerepet kapott, hiszem, hogy a művészet és a tudomány összekapcsolása rendkívül különleges eredményeket hozhat. 

MTMT 

Doktori kutatásomat összegző videó

 

Oktatott tárgyak:

  • Vezetés-szervezés és projektmenedzsment (MA)
  • Sales management (BA, MA)
  • Marketing(kommunikáció) alapismeretek (BA)

 

Mutass többet