Moholy-Nagy University of Art and Design

Hallgatói Hub

Kérj segítséget!
MOME Sport
A Hallgatói HUB munkatársai segítenek abban, hogy minél inkább jól érezd magad az egyetemen, és a legtöbbet hozd ki az itt töltött évekből.
Hallgatói Hub
Cím
1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.
MASTER épület
Emelet, ajtó
M_011 iroda
Nyitvatartás
Hétfő- péntek: 10:00-15:00
Email
studentservices@mome.hu
A MOME Hallgatói HUB azért jött létre, hogy megkönnyítsük hallgatóink egyetemi éveit és támogassuk őket testi, lelki és professzionális szempontból is. Keresd a HUB csapatát ha a díjmentesen igénybe vehető sportokról szeretnél érdeklődni, ha karrier- vagy jogi tanácsadásra van szükséged és akkor is ha egy állásinterjúra szeretnél felkészülni.

Kérj segítséget!

Közösségépítés

A Hallgatói Hub csapatával minden fontos MOME-s eseményen találkozhatsz, mi szervezzük a gólyák onboarding hetét, hallgatói bulikat, sporteseményeket.
Amennyiben az egyetemen belül szélesebb körnek szóló saját eseményt szerveznél, fordulj a HÖK-höz!

Mentálhigiénés problémák

Vizsgadrukk, halogatás, prezentációktól való félelem, időgazdálkodási zavar, pánikroham? Szexuális zaklatás, depresszió, szorongás, drog, párkapcsolati nehézségek, szülőkkel való konfliktusok? Ezekkel a kérdésekkel, problémákkal a MOME-
hallgatók térítésmentesen fordulhatnak pszichológushoz. A szolgáltatás bizalmas és anonim.  
Jelentkezés márciustól lehetséges, addig is keresd Lóki Esztert, az Egyetem pszichológusát.

Karrier tanácsadás

Csapatunk szívesen segít neked elkészíteni az önéletrajzod, felkészülni az első állásinterjúdra megalkotni a profi LinkedIn oldalad, de akár jogi segítséget is kérhetsz munkaügyi kérdésekben.

MOME Sport

Ha te is szeretnéd kipróbálni a jógát, futást, falmászást, a MOME saját konditermét, vagy esetleg beállnál focizni, akkor keress minket, mert MOME-s hallgatóként ingyenesen igénybe vehetsz számos sportolási lehetőséget.

Általános tanulmányi kérdések

Ha a tanulmányi adminisztrációval, tárgyfelvétellel kapcsolatban kérdésed van, vagy csak új matricát szeretnél a diákigazolványodra, fordulj a Tanulmányi Információs Központhoz személyesen a MASTER épület M_007 irodájában.

Hallgatói érdekvédelem

A Hallgatói Önkormányzat (HÖK) képviselői felelnek az egyetem hallgatóinak érdekképviseletéért, vezetőit minden tanév elején nyílt szavazással választja meg a közösség.

MOME Sport

Jóga? Falmászás? Foci? Úszás? Gyere és sportolj a MOME támogatásával.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121