MOME Diploma 2020 - így szerepelnek idei diplomásaink

"A járvány közbeszólt, ezért a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem idei diplomakiállítását frissen elfoglalt új campusa helyett a virtuális térben rendezte meg. Az egyetem 121 mesterszakos végzőse mutatja be diplomamunkáját a Sziklak Virtuális Galéria által készített, számítógépes játékok világát idéző virtuális térben." - számol be a Hype and Hyper tömören a MOME idei diplomafolyamatairól, a diplomakiállításról, s ezek kihívásairól. Alábbi cikkünkben ezt a különösen új helyzetet némiképp összefoglalva gyűjtöttük egy csokorba a legfontosabb tudnivalókat és megjelenéseket a 2020-as diplomamunkák kapcsán. A gyűjtést folyamatosan frissítjük, örömmel várjuk tőletek is az újabb találatokat a brand@mome.hu e-mail címre. 

Design Intézet

A Design Intézet diplomázóinak munkáit az Octogon magazinban folyamatosan közölt interjúk, vagy a Design Intézet Facebook oldalán posztolt plakátjain követhetik nyomon az érdeklődők. Az elkészült diplomamunkákról a designisso fog folyamatosan hírt adni, ahogy azt már tette Bognár Angéla rendhagyó cipőkollekciója kapcsán. Kószó Emese Panna diplomakollekciójáról a Woohoo blogján olvashatunk részletesen. Szászvárosi Noémi szakdolgozatáról és mestermunkájáról szintén nemrég az Octogon írt.

Média Intézet

Rédling Hanna MA Fotográfia diplómázónk munkájáról az Artportal és a Qubit írt, ezekben a cikkekben részletesen olvashatunk a COLOR TV, QUEEN BEDS, EXOTIK DREAMS projektről. Az Animáció szak munkáit a diplomakiállításon és tárlatvezetéseken túl egy részletesebb kipak beszámolón keresztül is megismerhetjük, MA és BA területeken is. Utóbbiak közül Gyurkó Vitézzel készült interjút is olvashatunk. A Dot and Line blog pedig összegzően számol be az idei végzősökről. 

Építészeti Intézet

A designisso cikksorozatában átfogóan megismerhetőek az idei építészeti diplomamunkák is.

Teljeskörű bemutatás

Végzős hallgatóink diplomamunkái: diploma.mome.hu 
Még több diploma tartalomért érdemes meglátogatni a MOME Instagram oldalát, illetve figyelni az ezen a héten is tartó tárlatvezetéseinket virtuális diplomakiállításunkon, vagy körbejárni online tárlatunkat az itt található linken.

 

Ezúton is gratulálunk idei végzőseinknek!

Publikálva: 2020-07-01 15:30:00