Moholy-Nagy University of Art and Design | Elméleti Intézet

Design- és művészetmenedzsment MA

Modules
Management
Faculty
External lecturers
News
Events
A kreatív iparágak működésének megismerése, kulturális projektmenedzsment.
Type of course
Nappali
2 years
4 semesters
Qualification
MA fokozat
Hungarian state funded
2023-02-15
Jelentkezés zárva
Department
Elméleti Intézet
Language
Magyar
Career opportunities
Social media links
Contact
Sterczer Antónia,
szakmenedzser
elmeleti@mome.hu
Az elméleti tudás mellett az üzleti és kommunikációs kompetenciák fejlesztésére is hangsúlyt fektető képzés végzettjei designvállalkozásoknál, kulturális intézményekben, a műtárgypiacon, kiállítóhelyeken vagy akár a média területén helyezkedhetnek el.
A hallgatók képesek lesznek a kreatív iparban színvonalas, finanszírozható projekteket, vállalkozásokat létrehozni és menedzselni.
Esettanulmányok és szakmai gyakorlatok során megtanulják, milyen szempontok alapján érdemes a design- és művészeti projekteket továbbfejleszteni; miként lehet hatékonyan kommunikálni, nemzetközi sikert elérni.

Modules

Az MA képzés 120 kreditjéből 20 kreditet ér a diploma, amely szakunkon fele részben egy 60-80.000 n terjedelmű szakdolgo...

Három féléven át nyújtunk gyakorlatorientált üzleti ismereteket. Hogyan lehet vállalkozást indítani és működtetni? Melye...

A Kurzushét modul a MOME minden szakjának részét képező tantárgycsoport. A tantárgy célja az oktatási kínálat színesítés...

News

A MOME design- és művészetmenedzsment, építőművész szakos hallgatói és a MOME és az ELTE design- és vizuális művészet tanár szakos hallgatói közösen vettek részt azon a kurzuson, mely az épített környezeti nevelés és részvételi tervezés témakörével foglalkozott. Az építőművészek a kurzus keretében egy részvételi tervezés során, középiskolás diákokat bevonva gyakorlati feladatot is kaptak: egy új közösségi tér megtervezését az I. kerületi Szilágyi Erzsébet Gimnázium udvarán.

A Deák Erika Galéria tulajdonosa a 2020/21-es tanévtől öt éven át támogatja az egyetem egy Designelmélet MA vagy Design- és művészetmenedzsment MA szakos hallgatóját 500.000 Ft-os szakmai ösztöndíjjal, melyre idén június 4-ig lehet jelentkezni.

Kocsis Bence (OIEE) és Kicsák Blanka (design-és művészetmenedzsment mesterszakos hallgató) a MOME mentorprogramjában kezdték meg a közös munkát, aminek eredményeként született meg az OIEE új klippje, az OFF BEAT ECHO.

Management

MA szakvezető, habilitált egyetemi docens

ebli@mome.hu

MA szakfelelős, habilitált egyetemi docens

keszeg.anna@mome.hu

doktorandusz, oktatási titkár

juhasz.peter@mome.hu

szakmenedzser

sterczer.antonia@mome.hu

Faculty

MA szakvezető, habilitált egyetemi docens

ebli@mome.hu

egyetemi tanársegéd

balazs.fekete@mome.hu

egyetemi adjunktus

galla.daniella.dominika@mome.hu

egyetemi docens, szakfelelős

kgerman@mome.hu

habilitált egyetemi docens

povedak@mome.hu

egyetemi tanársegéd

egyetemi tanársegéd

External lecturers

doktoranda, óraadó

doktoranda, óraadó

óraadó

óraadó

doktorandusz, óraadó

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121