MOME Virtuális Nyílt Nap 2020 | Építőművész MA

Nyílt napi programok

Tedd fel kérdéseidet a szakkal kapcsolatban! Marián Balázs szakvezető betekintést ad az Építőművész MA szak működésébe, a képzés felépítésébe és a felvételi követelményekbe.

Zoom webinar link

Meeting ID: 969 5943 3063

Passcode: 715092

Ha kérdésed van a szakos tájékoztatónkhoz kapcsolódóan, vagy a képzéssel, felvételivel kapcsolatban, akkor azt elsősorban az élő eseményeinken várjuk, hogy feltedd.

Ha lemaradnál az eseményről, kérdésedet itt tudod feltenni: epitesz@mome.hu

Tájékoztatunk, hogy a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a kérdéseket nem biztos, hogy személyesen fogjuk megválaszolni, de azokat témába bontva csoportosítva gyakori kérdések formájában, a weboldalon fogjuk megválaszolni az eseményt követően.

 

Rólunk

A mesterképzés során az oktatás a komplexitás jegyében folyik, az építészeti koncepcióalkotást kutatással kell megalapozni. Az egyéni és csoportos feladatmegoldásokban egyaránt jártasságot szereznek a hallgatók, valamint megértik az építészeti tervezés vertikumát. A végzett hallgatók a legkíválóbb építészirodákban tudnak elhelyezkedni vagy a későbbiekben telejeskörű önálló építészeti tervezési munkákat tudnak vállalni.

 

Szakleírás

A mesterképzés nagyfokú önállóságra és proaktivitásra épülő közösség helyszíne, ahol tantárgyak helyett jellemzően projekt alapú munka kerül a fókuszba. Az életszerű programokat kínáló stúdiókban aktív szakmagyakorlók vezetésével zajlik a kutatás, megismerés, alkotás és kritikai diskurzus innovatív szemléletű, nyitott folyamata. Nemzetközi kitekintés és a határterületek bevonása által tartós értékekre építve kínál progresszív és jövőbe mutató megoldásokat korunk környezeti, társadalmi és szakmai kihívásaira. Cél, hogy az itt szerzett diploma a szakmagyakorlás nemzetközi szinten értelmezhető és versenyképes jogosítványa legyen. A végzettek alkalmasak tanulmányaikat doktori képzés keretében folytatni. A cél önálló és döntéseikért felelős, sikeres alkotók nevelése, akik összefüggésekben gondolkodnak és mindig a közösség érdekében. Új paradigmák mentén, örök emberi értékek alapján.

Tovább az Építőművészet MA oldalra

Hírek