MOME Virtuális Nyílt Nap 2020 | Építőművészet BA

Nyílt napi programok

Getto Tamás szakvezető betekintést ad az Építőművészet BA szak működésébe, a képzés felépítésébe és a felvételi követelményekbe. Az esemény végén az érdeklődők feltehetik személyes kérdéseiket a témában.

Zoom webinar link

Meeting ID: 955 3806 7231

Passcode: momeepi

(A felvételt rögzítjük)

Göde András és Magyari Márton bemutatója a felvételi feladatokról, majd az egyetemi tervezési és rajzfeladatokról.

Zoom webinar link

Meeting ID: 981 6467 2283

Passcode: momeepi

(A felvételt rögzítjük)

Építőművészet BA szakos hallgatók mutatják meg, hogy mi volt a mappájukban, amikor sikeresen felvételiztek, illetve hogy miket csináltak amióta az egyetemre járnak.

Zoom webinar link

Meeting ID: 981 6467 2283

Passcode: momeepi

(A felvételt rögzítjük)

Első- és másodéves Építőművészet BA hallgatók osztják meg tapasztalataikat, hogyan készültek a felvételire. A beszélgetés végén az érdeklődők feltehetik személyes kérdéseiket a felkészüléssel kapcsolatban. Moderátor: Dobos Bence

Zoom webinar link

Meeting ID: 994 1595 4098

Passcode: momeepi

(A felvételt rögzítjük)

Ha kérdésed van a szakos tájékoztatónkhoz kapcsolódóan, vagy a képzéssel, felvételivel kapcsolatban, akkor azt elsősorban az élő eseményeinken várjuk, hogy feltedd.

Ha lemaradnál az eseményről, kérdésedet itt tudod feltenni: epitesz@mome.hu

Tájékoztatunk, hogy a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a kérdéseket nem biztos, hogy személyesen fogjuk megválaszolni, de azokat témába bontva csoportosítva gyakori kérdések formájában, a weboldalon fogjuk megválaszolni az eseményt követően.

 

Rólunk

Az alapképzés fő célja az építész szakma alapjainak elsajátítása. A szak az építészek számára szükséges alapvető művészi és műszaki ismeretek megszerzéséhez segíti hallgatóit. A diploma lehetővé teszi az építészként való elhelyezkedést, ugyanakkor megfelelő elméleti alapozást nyújt a tanulmányok folytatásához mesterképzési ciklusban.

 

Szakleírás

Az Építészeti Intézet oktató munkáját az építészet – belsőépítészet – bútortervezés hármas egységét őrző szemlélet jellemzi. Az egészlátás igénye határozza meg a művészi látás és a mérnöki tudás elsajátítását szolgáló tananyagot. Az intézet szándéka, hogy tradíció és innováció azonos súllyal legyen jelen a tanításban. Elsőszámú feladata, hogy teremtő erővel felruházott, döntéseiért felelős szakembereket neveljen, akik az emberi környezet alakításának területén művészi szintű tervező-alkotó munkát végeznek. Az intézetben folyó munka alapját a szoros tanár-diák együttműködés képezi; a stúdiónkénti kis létszám pedig lehetőséget ad a klasszikus mester-tanítvány párbeszéd kialakítására. Az intézet az egyéni tervezői munka mellett nagy hangsúlyt fektet a komplex teammunka megtapasztalására is.

Tovább az Építészet BA oldalra

Hírek