MOME Virtuális Nyílt Nap 2020 | Formatervezés BA

Nyílt napi programok

Szakvezető tájékoztatója a szak felépítéséről, felvételi követelményekről és a szakot érintő egyéb programokról, lehetőségekről. Az előadás végén lehet érdeklődni a Q&A keretein belül.

Webinar link

Modellező műhelyek bemutatása a TechParkban.

A Design Szolfézs programjának ismertetése. A Design Szolfézs program célja, hogy ráhangolja a MOME Design Intézetének és Elméleti intézetének BA elsőéves hallgatóit az egyetemi jelenlétre. Kreatív egyéni és csapatfeladatok során továbbfejlessze rajzi, plasztikai, kommunikációs és tervezői készségeiket.

Webinar link

Oktatatói felvezetést követően egy-egy hallgató prezentálja az elmúlt év legkiemelkedőbb projektjeit az Ipari Design, az Experimentális Design és a Szolgáltatás és Rendszertervezés területeiről.

Webinar link

A Járműtervező program ismertetése, melynek aktuális eredményeit 2-3 hallgatói projekten keresztül ismerheti meg a hallgatóság. Az előadás végén lehet érdeklődni a Q&A keretein belül.

Webinar link

Ha kérdésed van a szakos tájékoztatónkhoz kapcsolódóan, vagy a képzéssel, felvételivel kapcsolatban, akkor azt elsősorban az élő eseményeinken várjuk, hogy feltedd.

Ha lemaradnál az eseményről, kérdésedet itt tudod feltenni: forma@mome.hu

Tájékoztatunk, hogy a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a kérdéseket nem biztos, hogy személyesen fogjuk megválaszolni, de azokat témába bontva csoportosítva gyakori kérdések formájában, a weboldalon fogjuk megválaszolni az eseményt követően.

 

Rólunk

Érdekel, hogy mit takar a formatervezés és a design területei milyen szerteágazóak és színesek lehetnek?

A BA képzésünk célja, hogy megmutassuk neked a lehetőségek széles spektrumát, és aktív párbeszéd során segítünk abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb irányt. Az alapképzés egyik célja, hogy a hallgatókat megismertesse a tervezési folyamat minden lépésével, megmutasson különféle módszertani eszközöket.  Ennek köszönhetően a képzés végeztével önállóan is képesek lesznek létrehozni design koncepciókat ötlettől a kivitelezésig. Másrészről fontosnak tartja, hogy megismertesse a design szakma széleskörű lehetőségeit - melyek segítségével a hallgatók megalapozhatják a későbbi tervezői karrierjüket.

 

Szakleírás

A képzés során elsajátítható átfogó design gondolkodásmód a lehető legnyitottabb szakmai karrier megalapozására ad lehetőséget. Mindezt, külföldi és hazai partnerekkel együttműködve, projektalapú képzési formában. 

Üzleti partnereink mellett több állami és civil szervezettel működik együtt a szak, ezek a projektek hozzájárulnak a hallgatók látókörének szélesítéséhez, szociális és társadalmi érzékenységük fejlődéséhez, valós problémák feltérképezéséhez és megoldásához. A képzés végén születő hallgatói portfóliók nemzetközi szinten is megállják helyüket. Képzésünkön kiemelten fontos az együttműködésre, a magas szintű kommunikációra, való képesség állandó fejlesztése. 

Tovább a Formatervezés BA oldalra