MOME Virtuális Nyílt Nap 2020 | Fotográfia BA

Nyílt napi programok

A Fotográfia BA felvételi bizottság elnöke ismerteti a felvételi folyamatát és a követelményeket. Néhány hasznos tanácsot ad, amely segítheti a jelentkezők sikeres szereplését a felvételin.

A linken bejelentkezők kérdéseket tehetnek fel az előzőleg elhangzott felvételi tájékoztató alapján, amire élőben válaszolunk.

Zoom meeting link

Meeting ID: 976 4586 6263

Passcode: 368769

A BA képzés különböző évfolyamokban tanuló hallgatói bemutatják az előző évben készült munkáikat, melyen keresztül az érdeklődők megismerhetik a BA Fotográfia képzés néhány meghatározó kurzusát.

Ha kérdésed van a szakos tájékoztatónkhoz kapcsolódóan, vagy a képzéssel, felvételivel kapcsolatban, akkor azt elsősorban az élő eseményeinken várjuk, hogy feltedd.

Ha lemaradnál az eseményről, kérdésedet itt tudod feltenni: kojnok.eva@mome.hu

Tájékoztatunk, hogy a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a kérdéseket nem biztos, hogy személyesen fogjuk megválaszolni, de azokat témába bontva csoportosítva gyakori kérdések formájában, a weboldalon fogjuk megválaszolni az eseményt követően.

 

Rólunk

A MOME Fotográfia Szakon a legmodernebb technológiák között kis létszámú csoportokban, kiváló tanárok segítségével lehet elsajátítani a nemzetközi színvonalú klasszikus és kortárs fotográfia alapokat, interdiszciplináris alkotói stratégiákat, amelynek segítségével a nálunk végzett hallgatók nemzetközi szinten is stílusteremtő alkotókká válhatnak.

A hozzánk jelentkező hallgatók a BA képzés során kurrens témák mentén a klasszikus fotográfiai alapok és annak határterületein való alkotói módszereket sajátítják el.

A Fotográfia alapképzés célja olyan alapos szaktudással rendelkező fotográfusok képzése, akik képesek különböző témákról alkotott gondolataikat a fotográfia sokszínű és sajátos formanyelvén megformálni. A képzés fejleszti a hallgatók  vizuális-, szociális- és alkotóképességeit, valamint nyitottá teszi őket a világban zajló jelenségek megértésére. 

A megszerzett tudás birtokában a nálunk végzett fotográfusok sikeresen felelnek meg az élet különböző kihívásainak, illetve felkészültté válnak az önálló alkotói programot kívánó MA képzésbe való belépésre.

 

Szakleírás

Oktatási programunk tematikus félévekből áll össze, amely azt jelenti, hogy minden félévben változó típusú és mélységű problémakörre épülő feladatok megoldásával foglalkoznak a hallgatók, amelyet különböző tanárok oktatói vezetésével és segítségével, különböző fotográfiai eszközzel, stílusban és műfaj alkalmazásával tudnak megfogalmazni.

Tovább a Fotográfia BA oldalra

Hírek