MOME Virtuális Nyílt Nap 2020 | Fotográfia MA

Nyílt napi programok

A Fotográfia MA szakvezető (Kudász Gábor Arion) bemutatja a képzési struktúrát, ismerteti a felvételi folyamatát és követelményeit. Hasznos tanácsokkal segítjük a sikeres felvételi szereplésre való felkészülést.

Zoom meeting link

Meeting ID: 984 4958 3727

Passcode: 986474

(A feltvételt rögzítjük)

A felvételivel vagy a képzéssel kapcsolatos kérdésekre válaszolunk élőben.

Zoom meeting link

Meeting ID: 984 4958 3727

Passcode: 986474

Szeretnéd tudni mit gondolunk a fotóidról? Tanácsra van szükséged a portfólió összeállításában? 

Jelentkezz portfólió konzultációra az alábbi linken

Időpont: 2020. november 27. | 16:00 - 18:00 

Infó: A négyszemközti konzultációk 20-20 percesek. Két konzulens választására van a regisztrációkor lehetőséged, de az érdelkődéstől függ, hogy mindkettőjükhöz be tudunk-e osztani. Az online konzultáción lehetőséged lesz képernyőmegosztással bemutatni készülő vagy már befejezett fotóprojektjeidet. Véleményt mondunk munkáidról és tanácsot adunk, hogyan fejleszd tovább őket. Segítséget nyújtunk portfólió összeállításában, a projektednek megfelelő forma megtalálásában és alkotói céljaid megfogalmazásában. 

A konzulensek:

Bede Kincső, MA másodéves hallgató

Fabricius Anna fotográfus, Audio-vizuális stúdiumok óraadó tanár

Gulyás Miklós, Balogh Rudolf-díjas fotográfus, MA témavezető

Kudász Gábor Arion, Capa Nagydíjas fotográfus, MA szakvezető 

Szalontai Ábel, Balogh Rudolf-díjas fotográfus, Média Intézetigazgató

Ha kérdésed van a szakos tájékoztatónkhoz kapcsolódóan, vagy a képzéssel, felvételivel kapcsolatban, akkor azt elsősorban az élő eseményeinken várjuk, hogy feltedd.

Ha lemaradnál az eseményről, kérdésedet itt tudod feltenni: kojnok.eva@mome.hu

Tájékoztatunk, hogy a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a kérdéseket nem biztos, hogy személyesen fogjuk megválaszolni, de azokat témába bontva csoportosítva gyakori kérdések formájában, a weboldalon fogjuk megválaszolni az eseményt követően.

 

Rólunk

A Fotográfia MA program célja kezdeményező, nyitott szellemiségű és magas szintű autonómiával rendelkező alkotók képzése, akik érzékenyen és progresszíven képesek lokális és globális kontextusban is a világ kihívásaira reagálni. Tudásukat a fotográfia műfaji határain túlnyúló művészeti projektekben is kezdeményező szerepben képesek alkalmazni.  

Az MA képzés a kortárs problémákra reflektáló elmélyült gondolkodást és alkotói képességeket fejleszti.

 

Szakleírás

A képzés központi eleme a hosszútávú fotográfiai projektek fejlesztése, a design- és művészeti kutatás, a kísérletező attitűd elsajátítása, a fotográfia határterületeinek felfedezése és élő helyzetekben a szakmai partnerekkel és kulturális intézményekkel való együttműködés. Már a képzés során hangsúlyt fektetünk hallgatóink nemzetközi és hazai pályázatokon való sikeres szereplésére és fesztivál megjelenésekre.

Tovább a Fotográfia MA oldalra

Hírek