MOME Virtuális Nyílt Nap 2020 | Kerámiatervezés MA

Nyílt napi programok

Tárgyalkotó projekt- és műhelyvideók.

Dezső Renáta és Kondor Edit szakvezetők bemutatják az MA szakok felépítését.

Beszélgetés a diploma folyamatról Csernátony Fannival.

Alumni hallgatóink mesélnek a pályakezdésről, diploma utáni évekről.

Ha kérdésed van a szakos tájékoztatónkhoz kapcsolódóan, vagy a képzéssel, felvételivel kapcsolatban, akkor azt elsősorban az élő eseményeinken várjuk, hogy feltedd.

Ha lemaradnál az eseményről, kérdésedet itt tudod feltenni: targyalkoto@mome.hu

Tájékoztatunk, hogy a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a kérdéseket nem biztos, hogy személyesen fogjuk megválaszolni, de azokat témába bontva csoportosítva gyakori kérdések formájában, a weboldalon fogjuk megválaszolni az eseményt követően.

 

Rólunk

A mesterképzés központjában a hallgatók egyéni törekvéseit és tervezői, alkotói karakterük fejlesztése áll. Az oktatási struktúra lehetőséget ad arra, hogy egyéni, személyre szabott tanulási utak jöjjenek létre és így a hallgatók mesterré váljanak a MA diploma megszerzésével.

 

Szakleírás

A félévek során a hallgatók szabadon választhatnak tervezői feladatot és témavezetőt a tanszék által meghirdetett témák közül, illetve lehetőséget aduk arra is, hogy adott kereteken belül hallgatóink saját témát hozzanak. 

A féléves feladataink során minden esetben kész tárgyak születnek azért, hogy hallgatóink a tervezői rutin mellett mesterségbeli gyakorlatot is szerezzenek. Az elmélyült munkát segítik a korszerű alkotó műhelyek és műtermek.

A Fémművesség BA szint ékszerorientált programját követően az MA szint környezet- és életmód centrikus, társadalomtudatos, problémakezelő szemléletet közvetít. A kutatási feladatok, tervezési stúdiumok, műtermi gyakorlatok lehetőséget teremtenek a hazai és nemzetközi szakmai programokon, kiállításokon, pályázatokon való részvételre és megkönnyítik a diploma utáni érvényesülést.

Tovább a Kerámiatervezés MA oldalra