MOME Virtuális Nyílt Nap 2020 | Tervezőgrafika MA

Nyílt napi programok

Vargha Balázs szakvezető tájékoztatója a szak felépítéséről, szakot érintő programokról, lehetőségekről, a felvételi folyamatáról és követelményeiről. 

Tervezőgrafika szakos hallgatók mutatják be röviden az egyetemet és a szakon folyó munkát.

Beszélgetés a szak oktatóival és hallgatóival a felvételiről és a felkészülésről. Tervezőgrafika MA szakos hallgatók osztják meg tapasztalataikat a felvételivel kapcsolatban és mutatják be az egyetemen készült projekjeiket. A beszélgetés végén az érdeklődők feltehetik kérdéseiket a felkészüléssel kapcsolatban.

A beszélgetésen való részvételhez külön regisztráció szükséges!

MOME Tervezőgrafika MA Nyílt napi Felvételi fórum regisztráció 

Ha kérdésed van a szakos tájékoztatónkhoz kapcsolódóan, vagy a képzéssel, felvételivel kapcsolatban, akkor azt elsősorban az élő eseményeinken várjuk, hogy feltedd.

Ha lemaradnál az eseményről, kérdésedet itt tudod feltenni: grafika@mome.hu

Tájékoztatunk, hogy a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a kérdéseket nem biztos, hogy személyesen fogjuk megválaszolni, de azokat témába bontva csoportosítva gyakori kérdések formájában, a weboldalon fogjuk megválaszolni az eseményt követően.

 

Rólunk

A Tervezőgrafika MA program célja, olyan tervezőgrafikus művészek képzése, akik a vizuális kultúrában való jártasságuk, humán, technológiai, illetve média ismereteik, valamint műveltségük birtokában alkalmasak a kommunikáció rendszerének összefüggésében a tervezési helyzetet értelmezni, kreatív és innovatív javaslatokat tenni, azokat magas szinten megtervezni.

 

Szakleírás

A Tervezőgrafika MA program célja olyan nyitott szellemiségű alkotók képzése, akik érzékenyen és progresszíven képesek a világ globális/lokális kihívásaira reagálni, tudásukat társadalmi, kulturális, művészeti projektekben kezdeményező szerepben alkalmazni. A képzés során hangsúlyt kap a design- és művészeti kutatás, a kísérletezés és a művészeti és tudományos határterületekkel való együttműködés, továbbá kiemelt szerepet kap a szociális design, a társadalmi felelősségtudat  és a környezettudatos tervezési megközelítések. 

A Tervezőgrafika MA diploma magas szakmai elismertsége folytán hallgatóink a kreatívipar, a design és művészeti szcéna legkülönbözőbb területein eredményesek hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Tovább a Tervezőgrafika MA oldalra