MOME Virtuális Nyílt Nap 2021

Tanulj Közép-Európa legmodernebb design- és művészeti egyetemén!

2021. november 26-án rendezzük meg a MOME Virtuális Nyílt Napját, ahol első kézből tájékozódhatsz egyetemünk képzési lehetőségeiről, és közelebbről is megismerkedhetsz a szakokkal, továbbá azokkal, akik itt tanítanak vagy éppen itt végeztek.

Célunk, hogy a felsőfokú tanulmányait a MOME-n kezdő vagy folytató fiatalok számára a lehető leginformatívabb és legközvetlenebb találkozási lehetőséget tudjuk biztosítani, a járvány okozta helyzet és távolságtartás ellenére - mindannyiunk biztonsága érdekében.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a szakos programokon túl az oldalon tájékozódhatsz a felvételi eljárási rendről, a campust bemutató játékon keresztül bepillantást nyerhetsz tevékenységeinkbe, tereinkbe, információt szerezhetsz a PreMOME előkészítő iskolánkról és a MOME Open képzésekről, és a GYIK-ban választ kaphatsz a leggyakrabban előforduló kérdésekre is.

Jól jönne a segítség a MOME szakirányos felvételijéhez? 
Szívesen tanulnál külföldön is, ha bekerültél? 
Vagy csak érdekel milyen hallgatói ösztöndíjak és bulik vannak az egyetemen?
Akkor szeretettel várunk a MOME Akadémiai Iroda és a MOME HÖK közös, virtuális fogadószobájába!

Az alap- és mesterképzéseinken túl nyerj bepillantást az oktatás gyakorlati pillérét kiszolgáló TechPark műhelyeibe, stúdióiba is.

A 2021. november 26-i esemény élő beszélgetései 9:00-19:00 óra között zajlanak. A beszélgetések linkjeit az alább található szakos ismertetőkben találjátok. Az esemény regisztrációköteles.

Figyelem! A Nyílt Nap regisztrált résztvevői a rendezvény lezárása után névre szóló igazolást kapnak, amely tanúsítja a nyílt napi részvételhez szükséges regisztráció megtörténtét és amely aláírás és bélyegző nélküli hivatalos igazolásként használható. Az igazolásokat külön e-mailben küldjük meg a regisztráció alkalmával megadott e-mail címre.

Kérdés esetén

  • ha szakokra vonatkozó kérdésed van, és azokra az oldalon kihelyezett programokat végignézve nem kapsz választ, kérjük, azokat a szakos oldalakon kihelyezett e-mail címre küldd meg
  • ha a felvételi eljárásra vonatkozóan szeretnél információt kapni, tájékozódj a felvételi eljárás oldalán, olvasd el az erre vonatkozó GYIK-ot, vagy kérdésedet küldd a tanulm@mome.hu e-mail címre

Kívánjuk, hogy Te is részese lehess egyetemünk életének, és az itt megszerzett tudással, tapasztalattal és egész életre szóló kapcsolatokkal gazdagodva hamarosan a jövőt formáló tervezők, alkotók hazai és globális közösségéhez tartozhass!

Az egyes nyílt napi programokhoz Zoom linkek tartoznak, melyeket a hét folyamán teszünk közzé.

 

Alapképzések nyílt napi programjai

 

 

Mesterképzések nyílt napi programjai

 

 

Tudj meg többet az egyetemről!

                    

     

 

Mindent a felvételiről és a campusról

                

 

Kövess minket!

Facebook | Flickr | Instagram | LinkedIn | designisso