Projekt és produkció | Innovációs Központ

Kontakt

PROJEKT ÉS PRODUKCIÓS IRODA

Soltész Kinga
projektmenedzser

Kovács Tímea
projektmenedzser

projekt@mome.hu

A MOME az Innovációs Központ (MOME IK) segítségével konkrét piaci megbízások keretében is vállalja annak a kreatív szemléletmódnak, gondolkodásnak megvalósítását, amelyet az egyetem szakmai közössége képvisel, gondoz és fejleszt. A projektek a szabad koncepció alkotástól, a konkrét tervezésen át akár a kivitelezésig, gyártásig is terjedhetnek. Ezek a projektek akár egyedi, hallgatókat, oktatókat, alumnikat és külső szakértőket integráló multidiszciplináris tervezőcsapatok bevonásával is megvalósíthatók. A gondozott jogi és pénzügyi keretek között létrejövő folyamatokban az eredményesség és a minőség mellett, a fiatal tervezői generációk friss látásmódjának integrálása és gyakorlati tudásának elmélyítése külön hangsúlyt kapnak.

 

A MOME Innovációs Központja piaci projektekben: 
/// egyedi és kreatív tartalmi megoldásokkal,
/// hallgatók bevonásával és speciális szakértői csapatokkal,
/// a teljes tervezési folyamatot komplexen kezelve,
/// egészen a megvalósításig és kivitelezésig
tud szerepet vállalni.

 

Projekt és Produkciós Iroda

A MOME tevékenységének célja a magas színvonalú szabályozott projektműködés, illetve piaci és szakmai együttműködési kultúra és gyakorlat megteremtése, kiépítése és elősegítése, valamint meghatározott egyetemi projektek és szervezeti fejlesztési feladatok megvalósítása és működtetése.  Szakmai tevékenységét a MOME IK-n belül az akadémiai oldallal és a MOME egyéb szakmai egységeivel együttműködésben látja el.

A legjellemzőbb együttműködések az egyetemhez érkező direkt piaci megrendelések. Az egyetem a feladatra egyedi megoldási struktúrákat és projekt teameket állít fel, és ennek keretében „piaci szereplőként” teljesíti a megbízásokat. Ezeknek a projekteknek a keretében az egyetem elsősorban hallgatói és oktatói, illetve alumni szakmai erőforrásokra támaszkodik.

A megbízások tartalmi besorolása:

/// koncepciók: egyedi, generációs vagy „out of the box” megoldások felvázolása, future concept-ek, érzékenyítő, értelmező anyagok
/// tervezési megbízások: egy konkrét tervezési/kivitelezési feladat megvalósítására adott megbízás. Igény esetén a koncepciótól a gyártási terv elkészítésig, és gyártáskövetésig gondozva a folyamatot.
/// kivitelezés: igény és szakterületi kompetencia esetén az egyetem a kivitelezést is vállalja, ágazati szakértők és alvállalkozók bevonásával. 

Hírek

Showroom