MOME OPEN Tanfolyamok

MOME Open, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem iskolarendszeren kívüli, felnőttképzésének, rövid idejű képzéseinek, tanfolyamainak, továbbképzéseinek központja

A MOME Open egyetemünk képzési portfóliójának legdinamikusabban fejlődő része, képzései egyszerre reagálnak a külső piaci igényekre, a friss szakmai tendenciákra, kompetenciákra és jelenítik meg a MOME szakmai közösségének látásmódját, szaktudását.

A képzési kör a tradicionális szakterületektől a határterületi, kísérleti képzésekig terjed, és folyamatos fejlesztések által, újabb témákon és formákon keresztül igyekszik a design és a művészeti tudások láthatóságát, ismertségét és széleskörű elérhetőségét megteremteni. Kiemelkedően fontosnak tartjuk a kreatívipari szektor hiányszakmái számára történő magas színvonalú munkaerő képzését.

A MOME Open közvetlenül hasznosítható szakmai tudást nyújt pályakezdők, pályát váltók és új kihívásokat keresők számára.

Képzéseink többsége, az egyetem tanrendjéhez igazodva, ősszel és tavasszal indul, egy-egy szemeszterben 30-35 féle tanfolyam kínálatával. A képzési időszakok tanfolyamonként változóak, az egyhetes intenzív tanfolyamtól kezdve, a jellemzően 3-3,5 hónapos tanfolyamokon át, az akár 2 féléven keresztül tartó képzésekig.

 
Járványügyi szabályozás

Felhívjuk a tanfolyamainkra jelentkezők és a résztvevők figyelmét, hogy egyetemünkön a COVID-járványügyi helyzet miatt az alábbi szabályok figyelembevételével folyik az oktatás:

Az egyetem területén, és az oktatás alatt is kötelező a maszkhasználat. Az oktatást lehetőleg a másfél méter betartásával szervezzük, és kérjük a távolságtartásra Önök is figyeljenek oda. Az egyetem területén kézfertőtlenítők vannak kihelyezve.

Honlap Facebook | Instagram | Linkedin | open@mome.hu

 

 

Tanfolyamok