Moholy-Nagy University of Art and Design

Jelentkezés

Képzések
Költségek
GYIK

A honlapunkon a 2023. évi általános központi felvételi eljárásról leírtak tájékoztató jellegűek, teljes körű és hivatalos tájékoztatásnak kizárólag a felvi.hu „Felsőoktatási felvételi tájékoztató – 2023. szeptemberben induló képzések” kiadványában megjelentek tekinthetők.

Költségek

MOME a felvételi eljáráshoz kapcsolódó BA szakmai alkalmassági vizsga, a Designkultúra BA és valamennyi MA szak esetében pedig a gyakorlati vizsga megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatos költségeinek fedezésére különeljárási díjat határoz meg, amelynek összegét és befizetésének módját az intézményi felvételi eljárás során honlapunkon tesszük közzé 2023. február 1-ig.

A különeljárási díj befizetési igazolását a bemutatkozó felvételi anyag előírt részeként elektronikusan kell feltölteni az egyetem által biztosított tárhelyre legkésőbb a feltöltési időszak utolsó napjáig. A befizetés, illetve a befizetés igazolásának elmulasztása esetén a jelentkező nem vehet részt a mulasztással érintett képzés felvételi eljárásában.

Alap- és mesterképzéseinket állami ösztöndíjas és önköltséges finanszírozási formában is hirdetjük. A 2023/2024. tanévre meghirdetett önköltséges képzések önköltségeinek összegét a felsőoktatási felvételi eljárás hivatalos honlapján a „Felsőoktatási felvételi tájékoztató – 2023. szeptemberben induló képzések” kiadványban.

GYIK

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121