Showcase

2020. március 11-én a COVID-19 koronavírus világ szintű, robbanásszerű terjedése és Magyarországra történő elérkezése következtében egészségügyi vészhelyzetet hirdetett a magyar kormány.

Ez a projekt a szociális design eszközei segítségével vizsgálja, miként lehet a tömegközlekedést vonzóbbá tenni a gyermekek számára.

Balkó Dorottya 2022-ben a Vidám Falak projektjével elnyerte a Stefan Lengyel ösztöndíjat a Budai Gyermekkórházba szervezett adományfestés projektjéért.

A pandémia következtében bevezetett szabályok megtörték az addig megszokott ritmusunkat.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem a 2021/2022 tanévben is részt vett a HSUP programban (XIA_HSUP_00018/2022), melynek a megvalósításához az Express Innovation Agency közreműködésével, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap finanszírozásában 36 millió forint támogatásban részesült.

Mestermunkám egy olyan csokoládé kínáló szett, ami kiegészíti a csokoládé fogyasztás élményét és ismertebbé teszi a csokoládé kultúráját.

A személyes napló önvallomás jellegéből és lelki hatásaiból kiindulva személyes monológokat, ‘gondolatfolyamokat’ rögzítettem.

A Mattereal a hulladékprobléma különböző aspektusaival és az alternatív anyaghasználattal foglalkozik és a problémára egy, a témát összefoglaló weboldal, illetve egy autonóm installáció formájában reflektál.

Egy KFI kurzus keretében a hallgatók egy meglévő vállalkozást terveznek újra úgy, hogy az a 2050-es, jelentősen átalakult Magyarországon is fenn tudjon maradni.

Annak feltérképezése, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a műanyagszennyezés csökkentésére a micélium segítségével.

Budapesten, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen nyílt meg a régió egyik legkorszerűbb járműtervezési műhelye, a MOME Mobility Design Lab, ahol a hallgatók a leginnovatívabb technológiákkal dolgozhatnak majd.

Fesztivál a Magyar Zene Házában
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121