Moholy-Nagy University of Art and Design

Business

Szolgáltatások
Helyszínbérlés
Forgatási és fotózási engedélykérés
MOME Open
Tudástranszfer Központ
Magas hozzáadott értékű design szolgáltatások.
Design szolgáltatásokkal növeljük partnereink versenyképességét az egyetem tehetségeinek bevonásával.

Szolgáltatások

Design tanácsadás

Intézményfejlesztési szolgáltatások a design eszközeivel.

KFI Projektek

Kutatási, fejlesztési együttműködések a versenyszférában, közös projektek egyetemekkel, partnerintézményekkel.

Oktatási szolgáltatások

Felhasználjuk az egyetemi szakértelmünket, hogy oktatási szolgáltatásokat tervezzünk partnereinknek.

Kapcsolat
Név
Jávor Dániel
Email
javor.daniel@mome.hu
Telefon
+36305111026
Cím
1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

Helyszínbérlés

A campus belső és külső terei alkalmasak 10-400 fős rendezvények lebonyolítására, konferenciák (plenáris és szekció ülések), kiállítások, bemutatók, fogadások, filmvetítések és szakmai workshop-ok megtartására.

Forgatási és fotózási engedélykérés

A MOME Campus egyedülálló kortárs terei ideális hátteret biztosíthatnak fotózásokhoz és forgatásokhoz is. A terek fotózási és forgatási célú használata engedélykéréshez kötött.
Kapcsolat
Név
Comas - Demők Nóra
Email
comas-demok.nora@mome.hu
Telefon
+36300800441
Cím
1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

A MOME Base a BA, azaz az alapképzés bázisa különböző közösségi és tanulási helyszínekkel, valamint az oktatási tevékenység specifikus tereivel. A hallgatók osztható és folyamatosan újrakonfigurálható tevékenységalapú műtermeit (korábbi otthonterek) komplex funkciókra tervezték, a kis csoportokban zajló teammunkától kezdve a formális oktatási helyzeteken át az egyéni tanulásig számos tevékenységet támogat. Itt található az alagsorban az Edzőterem is.

A Gond-űző műemléki védettséget élvező klasszicista épületébe az egyetem reprezentációs funkciói kerültek: egyetemi fogadások, exkluzív események helyszíne.

A MOME Ground az egyetem központi fekvésű tere és egyúttal főbejárata. Fogadótérként kapcsolatot teremt a külvilággal, és összeköti a campus egyes épületeit. Megérkezési és tájékozódási pont, közösségi aktivitások tere; találkozóhely szellemi és fizikai értelemben egyaránt. Helyet ad a Kantinnak és itt található a Campus legnagyobb fedett rendezvény- és kiállítási helyszíne, amely 400 fő befogadására alkalmas. Innen nyílik a könyvtár és itt található a 0-24h-ban működő portaszolgálat is.

MOME Open

A MOME Open a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem iskolarendszeren kívüli képzéseit, tanfolyamait, továbbképzéseit támogató központként jött létre, melynek célja új felnőttképzési programok fejlesztése és indítása 2016 őszétől.

Tudástranszfer Központ

A központ feladata, hogy a MOME hallgatóit, oktatóit, kutatóit, munkatársait szellemi termékeik, alkotásaik tulajdonjogával kapcsolatban információval lássa el.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121