Moholy-Nagy University of Art and Design

Kedves hallgató, alkotó!

#momebudapest
Sportolj!
Erasmus
Események
Segítségre van szükséged?
Szociális ösztöndíj pályázat
Kollégium
Hallgatói pályázatok
MOME Campus
Szeretettel köszöntünk a MOME kreatív világában.
A MOME nyitott egyetem, ahol az állandó változás és az oktatás folyamatainak ismétlődő ritmusa befogadó közeget nyújt az alkotóenergiák megnyilvánulásainak.

#momebudapest

Mutasd meg, hogy te is részese vagy az itt folyó kreatív munkának, fordítsd előnyödre a MOME hashtag-eket! Tageld tanulmányaidhoz kapcsolódó oldalakat és az egyetemi főoldalt, a @mome_budapest oldalát, mert így posztjaid nemcsak megjelennek az oldalak tagelt posztjai között, de újraosztással segíthetjük a még több emberhez való eljutásukat is.

Sportolj!

Erasmus

Események

A MOME Doktori Iskolája tisztelettel meghívja Önt Balogh Zsolt Péter formatervező, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adjunktusa habilitációs előadására iparművészet tudományágban.

Február 3-án újra Nyílt Napot tart a MOME! Ezúttal a virtuális térben...

A MOME Innovációs Központja Info & Matchmaking Session-t szervez, a márciusban induló Inkubációs programmal kapcsolatban.

Segítségre van szükséged?

A Student HUB munkatársai segítenek abban, hogy a lehető legjobban érezd magad az egyetemen, és a legtöbbet hozd ki az egyetemi éveidből. Fordulj hozzájuk: további információkért az egyetemi sportról; karrier-tanácsadásért; segítségért az első állásinterjúra való felkészülésben, önéletrajzoddal vagy LinkedIN-tanácsadással kapcsolatban jogi tanácsadásért a munkáddal kapcsolatban mentális egészségügyi tanácsadásért vagy csak egy kávéra és egy beszélgetésre az egyik szünetben.

A Hallgatói Önkormányzat (HÖK) képviselői felelnek az egyetem hallgatóinak érdekképviseletéért. Általános alap- és mesterképzés kérdéseiddel vagy esemény szervezéssel kapcsolatban fordulj a HÖK-höz, vagy doktoranduszok esetén a DÖK-höz (M_-119).

A Tanulmányi Információs Központ alapvető feladata, hogy a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatóit az intézménnyel kapcsolatos minden hivatali feladatukban segítse és irányítsa. A TIK követi a hallgatók tanulmányaival kapcsolatos életét a felvételitől a diplomaátadásig és azután.

Szociális ösztöndíj pályázat

A szociális támogatás, a szociálisan rászoruló hallgatók számára megítélendő juttatás.

Kollégium

A 2021/22 akadémiai évben a MOME a kollégiumi elhelyezésről a közeli IBS Office Center kollégiumában gondoskodik.

Hallgatói pályázatok

Name of document
Download
Alkoss szabadon I Budapest Park - Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 30.
Sony Future Filmmaker Awards - Jelentkezési határidő: 2022. december 13.
Az eredeti az igazi! - Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 01.
A színek varázsa a divatban– öltözék és újrahasznosított anyagból készült kiegészítő - Patronage 99' Alapítvány - Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 05.
A színek varázsa a divatban– öltözék és újrahasznosított anyagból I Patronage 99 pályázat - Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 05.
A Postamúzeum pályázatot hirdet fiatal, pályakezdő művészek számára! - Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 15.

MOME Campus

Nyitott, a fizikai és szellemi környezetével párbeszédet folytató campusszá vált Zugliget egyetemi közege.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121