Moholy-Nagy University of Art and Design

Bemutató

Hallgatói projektek
Stefan Lengyel Kiválósági Ösztöndíj
Egyetemi projektek
Mercedes x MOME
Moholy-Nagy-díj
Nézd meg a legújabb projekteket a MOME-n
Ünnepeljük diákjaink eredményeit, ahol az egyének kibontakozhatnak, és figyelmes, lelkiismeretes, kreatív és proaktív polgárokká válhatnak.

Hallgatói projektek

Az oktatásfejlesztési projekt célja egy olyan lehetőség megteremtése a hallgatók számára, ahol megismerkedhetnek a 3D animáció alapjaival, ill. megfelelő szakmai szupervízió mellett fejlődhetnek benne.

A falu fogalma többféleképpen definiálható. Mezőgazdasági munka helyszíneként, a városkánál kisebb településként, korlátozott közigazgatási önállósággal rendelkező helyként vagy akár földrajzi terminusként egyaránt felfogható.

Stefan Lengyel Kiválósági Ösztöndíj

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány 2020 őszén hívta életre a Stefan Lengyel Kiválósági Ösztöndíj programot, melynek két modulja a hallgatók teljesítményalapú támogatása mellett a diákok naprakész iparági, gyakorlati kompetenciáinak bővítésére és szakmai integrációjára is nagy hangsúlyt fektet.

Egyetemi projektek

Máté Gábor DLA habil. Balogh Rudolf-díjas fotográfus, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia BA szakvezetőjének ‘The Apples of Their Eyes’ címmel nyílt kiállítása 2023. március 15-én 12 órakor a jeruzsálemi Yossi Nahmias Fotográfia Galériában (Department of Photographic Communication Hadassah Academic College). A tárlatot megnyitotta Kudász Gábor Arion DLA Balogh Rudolf-díjas fotográfus, a MOME Photography MA szakvezetője. Megtekinthető április 18-ig.

Az egyetem oktatásfejlesztési stratégiájának célkitűzése, hogy a következő években a 21. század kihívásaira reflektáló egyedi képzési módszertant alkosson meg. Ennek egyik első mérföldköve egy a kifejezetten a design és művészeti hallgatók igényeire szabott, üzleti készségek fejlesztésére szolgáló oktatási modul létrehozása. Ez a Business to Design képzési program.

A MOME Design- és művészetmenedzsment mesterképzés hallgatói a 2023-as tavaszi félév végén Balatonfüredre, A Zsidó Kiválóságok Házába utaztak tanulmányútra. A helyszínen Olti Ferenc, a múzeum igazgatója várta őket, aki bemutatta az épület történetét, az abban működő alapítvány működését és módszertanaikat.

Mercedes x MOME

Járműtervezés az agyagmodellektől a virtuális valóságig: a MOME és a járműtervezési program egyaránt nagy utat tett meg az elmúlt két évtizedben.

Moholy-Nagy-díj

A Moholy-Nagy-díjjal a MOME olyan személyiségeket kíván elismerni, akiknek emberi és alkotói léte szorosan kapcsolódik az egyetemhez vagy az egyetem által képviselt értékekhez.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121