Moholy-Nagy University of Art and Design

Bemutató

Hallgatói projektek
Stefan Lengyel Kiválósági Ösztöndíj
Egyetemi projektek
Mercedes x MOME
Moholy-Nagy-díj
Nézd meg a legújabb projekteket a MOME-n
Ünnepeljük diákjaink eredményeit, ahol az egyének kibontakozhatnak, és figyelmes, lelkiismeretes, kreatív és proaktív polgárokká válhatnak.

Hallgatói projektek

Hallássérült egyének társadalmi reprezentációja a tárgyalkotás és művészet eszközein keresztül.

Stefan Lengyel Kiválósági Ösztöndíj

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány 2020 őszén hívta életre a Stefan Lengyel Kiválósági Ösztöndíj programot, melynek két modulja a hallgatók teljesítményalapú támogatása mellett a diákok naprakész iparági, gyakorlati kompetenciáinak bővítésére és szakmai integrációjára is nagy hangsúlyt fektet.

Egyetemi projektek

A Red Dot díj Brands and communication szekciójának Tipográfia kategóriájában nyert első helyezést oktatónk Simon Péter Bence TYPO LANTERNS című, „Beautiful Seoul” témában készített plakátja, melyet a KECD (Korea Ensemble of Contemporary Design) felkérésére készített. A munkát ugyanakkor a prominens New York-i designkiadó, a Graphis Poster Annual 2024 nyár végétől elérhető évkönyvébe is beválasztották, itt ezüstérmes lett.

Idén 20. alkalommal került megrendezésre a Vienna Shorts nemzetközi rövidfilm fesztivál 2023. június 1-6. között Bécsben.

Máté Gábor DLA habil. Balogh Rudolf-díjas fotográfus, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia BA szakvezetőjének ‘The Apples of Their Eyes’ címmel nyílt kiállítása 2023. március 15-én 12 órakor a jeruzsálemi Yossi Nahmias Fotográfia Galériában (Department of Photographic Communication Hadassah Academic College). A tárlatot megnyitotta Kudász Gábor Arion DLA Balogh Rudolf-díjas fotográfus, a MOME Photography MA szakvezetője. Megtekinthető április 18-ig.

Mercedes x MOME

Járműtervezés az agyagmodellektől a virtuális valóságig: a MOME és a járműtervezési program egyaránt nagy utat tett meg az elmúlt két évtizedben.

Moholy-Nagy-díj

A Moholy-Nagy-díjjal a MOME olyan személyiségeket kíván elismerni, akiknek emberi és alkotói léte szorosan kapcsolódik az egyetemhez vagy az egyetem által képviselt értékekhez.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121