MOME OPEN

We offer a huge range of courses in a variety of art and design subjects. Learn more about your chosen subject, find the perfect course and pursue your passion!

A MOME Építészeti Intézetével és a Brick Visuallal közösen életre hívtuk a MOME Open első Beginner 3D artist kétnyelvű tanfolyamát. Tanulj azoktól a szakemberektől, akik a világ legmenőbb építésztervezőirodáinak épületeit virtualizálják olyannak, amilyennek azokat a sztárépítészek megálmondták.

In this masterclass, you can learn how to scale positive impact in business beyond purpose-washing and a vague marketing message, and turn it into a true business driver. Through the course of theoretical understanding of business modeling techniques for sustainable and impactful venturing, workshops for developing positive sum business models and building multi-party innovation ecosystems, detailed dissection of case studies, you can get a new and contemporary view on impactful business.

A kreatív csapatmunkát három dolog teszi igazán hatékonnyá: egy változatos hátterű emberekből álló csapat, egy kreativitást segítő módszertan és egy felkészült facilitátor. Ha találkoztál már a Design Thinking módszertannal a gyakorlatban is, akkor megtapasztalhattad, hogy pár egyszerű eszköz alkalmazásával milyen eredményes lehet a közös munka. Tanfolyamunkon megtanulhatod, hogy hogyan tudod ezeket eredményesen alkalmazni saját projektjeidben, másokat is bevonva a közös gondolkodásba és a legtöbbet kihozni a csapatodból!

A workshop célja a filmgyártás területén dolgozó producerek, gyártásvezetők, művészek, és más filmes szakemberek számára közérthető módon átadni a filmkészítés folyamata során felmerülő egyes szerzői jogi kérdéseket.

A MOME Insight egy a kutatásra fókuszáló gyakorlati képzés, ahol Magyarország tapasztalt, kutatással foglalkozó szakemberei osztják meg tudásukat. A tanfolyam a UX terület alapismereteire épít, és egészíti ki a gyakran használt kutatási módszerek ismeretével (interjúzás, naplókutatás, megfigyelés, kérdőívek, usability tesztelés), gyakorlati alkalmazásukkal, és közvetlenül hasznosítható tanácsokkal. Példákon keresztül ismerheted meg, hogyan lehet a kvalitatív kutatással feltérképezni a problémateret, és a kapott eredményeket hatékonyan analizálni és értelmezni.

Digitális product designer (UX/UI designer) tanfolyamunkon a user experience design folyamatait, eszközeit tanulhatod meg. Feladatként egy interaktív termék prototípust valósíthatsz meg, ami nemcsak segít elsajátítani a módszertant, de érthetővé teszi a tervezés egyes lépéseinek összefüggését a teljes folyamaton belül. A tanfolyam ívét a Design Thinking kollaboratív fókuszú eszköztára adja, melyet a User-Centered Design digitális eszközeivel egészítünk ki. A tanfolyamon ezáltal nagy hangsúlyt fektetünk a csapatmunkára és a tudatos és empatikus tervezésre.

A Streetfotó tanfolyam bevezet az utcai fotográfia és a dokumentarizmus ismereteibe, a gyakorlati tapasztalatszerzés mellett pedig a nélkülözhetetlen elméleti hátteret is felöleli. A kurzus során a résztvevők az egyszerű emlékképek elkészítésétől eljutnak az önkifejezésig, amikor már képeik mások számára is izgalmas alkotásokká válnak. A résztvevők a képzés alatt az egyszerű hétköznapok eseményeit dokumentálják, olykor rendezvényeken, közügyeket érintő eseményeken fotózhatnak.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121