Bodnár Tekla
Hallgatói Hub vezető, doktoranda, óraadó
Design- és művészetmenedzsment MA
óraadó
Art and Design Management MA angol nyelven
óraadó
Doktori Iskola
doktoranda
Hallgatói Hub
Hallgatói Hub vezető

2022 óta óraadó oktató. A MOME Doktori Iskolájának doktorandája, kutatási területe a művészeti felsőoktatás harmadik missziós tevékenysége. 2020-ban indította el a szakos DMM Alumni Mentorprogramot, amelyben közösen vesznek részt volt és jelenlegi hallgatók.

Biography

Az ELTE-n és a Corvinuson szerzett menedzseri és kommunikációs végzettséget. A MOME-n a Művészettudomány PhD-képzésben vesz részt.
Szakmai pályájának középpontjában a felsőoktatás áll: dolgozott a Budapesti Corvinus Egyetem vállalati kapcsolatok és alumni területén. A felsőoktatási minőségbiztosítás hazai és nemzetközi oldalán egyaránt szerzett tapasztalatot, valamint szakértőként vett részt intézményakkreditációs eljárásokban. 
Jelenleg a MOME munkatársaként, a hallgatói szolgáltatások és alumni területekért felel. A szakos MOME DMM Alumni Mentorprogram alapítója és koordinátora.
2023-ban a Bologna Thematic Peer Group (TPG) által kiírt „Implementation and Innovation in QA through peer learning” (IMINQA) projekt keretében az olasz akkreditációs ügynökségnél, az ANUR-nál tanult a művészeti felsőoktatási intézmények akkreditációjáról, valamint az egyetemi harmadik misszió értékelési eljárásairól. 
Részt vett a Polytechnic University of Valencia (UPV) 2019-es mobilitási programjában.

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121