Féja Dorottya
BA szakvezető, művésztanár
Formatervező művész MA
művésztanár
Formatervezés BA
művésztanár
Design MA angol nyelven
művésztanár
Service Design
Formatervezés BA
BA szakvezető

A formatervezés BA szakvezetője, a Cellux Csoport tagja. Fő fókuszát a tervezésmódszertanok, a kooperáció, a diverz csapatmunka és a visszajelzési eszközök képezik.

Fields of education
designgondolkodás
visszajelzés
szolgáltatástervezés
designkutatás
Fields of research
visszajelzési és értékelési eszközök a kreatív felsőoktatásban

Biography

Jelenleg a MOME formatervezés BA szakvezetője és a MOME Doktori Iskola hallgatója, kutatási területe a visszajelzési eszközök fejlesztése a kreatív folyamatokban. 2018-ban szerzett formatervező művész mesterdiplomát a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. 2020 óta vesz részt a Design Intézet oktatói és oktatásszervezési munkájában. Az egyetemi oktatáson kívül a Cellux Csoport tagjaként tervezői és tréneri feladatokat is végez.
Tervezői hozzáállását a Design Thinking empatikus és emberközpontú alkalmazása jellemzi, az innovációhoz elengedhetetlennek tartja a különböző szakterületek közötti együttműködést. Célja, hogy a design gondolkodásmódot minél kiterjedtebb körben oktassa és alkalmazza.

Publications

Publication title
Féja D., Csernátony F., Pais A., Design thinking in career planning. Implementing tools and mindsets «Il capitale culturale», Supplementi 14 (2023), pp. 83-98 (angol)
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121