Jens Gijbels habil.
óraadó
Design MA angol nyelven
óraadó

Jens Gijbels akkor ismerkedett meg a MOME-val, amikor egy nemzetközi hallgatói csoporttal Budapestre látogatott. Két évvel később meghívták, hogy tartson műhelyfoglalkozást Future Thinking and Provotyping címmel. 2023 óta vesz részt aktívan a Design mesterprogramban, ahol a spekulatív designra és a stratégiai tervezésre összpontosít.

Fields of education
stratégiai tervezés
spekulatív design
jövőre való felkészülés
koncepciófejlesztés
felhasználók bevonása
Fields of research
időtálló laboratóriumok
hatékony design
rendszerszintű co-design

Biography

Jens Gijbels, a hollandiai Fundamentals Academy alapítója elhivatott formatervező, aki szenvedélyesen támogatja a kreatívipar hatékonyabbá tételét. A Fundamentals általa vezetett csapata elkötelezte magát amellett, hogy oktatási programok és iparági együttműködések révén segítsen az új generációt felvértezni a szükséges készségekkel.


A Fundamentals Academy Jens irányítása alatt olyan átfogó tantervet kínál, amely túlmutat a hagyományos designoktatáson. Évente több mint 1500 hallgatót felkaroló dinamikus programjaik tehetséggondozással és a kreatívipar jövőjének alakításával foglalkoznak.


Jens aktívan részt vesz a Fundamentals Academy innovatív kutatási kezdeményezéseiben, és a design új kihívásaival és trendjeivel foglalkozik. E kezdeményezések célja az iparág színvonalának emelése és úttörő stratégiák kidolgozása.


Jens Gijbels és a Fundamentals Academy mind az oktatási, mind a szakmai szférában erőteljes jelenléttel rendelkezik, és elkötelezett a nagyobb hatást gyakorló és progresszívebb kreatív szféra kialakítása iránt.

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121