Pais Panni
MA szakvezető, egyetemi tanársegéd
Formatervező művész MA
MA szakvezető
Formatervezés BA
egyetemi tanársegéd
Formatervező művész MA
egyetemi tanársegéd
Design MA angol nyelven
MA szakvezető
Design MA angol nyelven
egyetemi tanársegéd
Service Design

Formatervezőként végzett, egyetemi feladatai mellett Design Thinking és Service Design trénerként dolgozik, ezt a tudását adja át oktatói tevékenysége során is. A MOME Doktori Iskolájában a mestermunkafejlesztés folyamatának támogatására fejleszt komplex oktatásmódszertani csomagot.

Biography

2008-ban az ELTE Szociológia, 2012-ben pedig a MOME Formatervező szakán végzett. Diplomamunkája, a LightMe lámpacsalád Magyar Formatervezési Díjat nyert. 2014 óta a MOME Formatervező Tanszékének oktatója, 2019 őszétől vezetője. 2020 őszétől a Formatervező Művész mesterképzés, majd 2023 őszétől az angol nyelvű Design MA képzés vezetője.

Egyetemi évei alatt számos nemzetközi workshopon vett részt, ami meghatározta későbbi tervezői működését, melynek alapját a Design Thinking és a Service Design módszertanok képezik. Érdeklődésének középpontjába a tervezési és kutatási módszertanok minél szélesebb körben való megismertetése került. Oktatói tevékenysége során legszívesebben mentorációval foglalkozik, szakmai támogatói szerepben kíséri a hallgatók munkáját. 

2016-tól a MOME Open Design Thinking és Service Design Basic tanfolyamainak, 2019-től a Co-Create Design Thinking Facilitátor tanfolyamának egyik oktatója és vezetője. 2017-től kutatóként és képzőként részt vett a MOME “Designgondolkodás a közoktatásban” projektjében, 2021-ben kutatóként a MOME és a nemzetközi DICO konzorcium “Digital Career Stories” projektjén dolgozott.

Alapítója a 2006 óta működő Cellux Csoportnak, ahol termék és szolgáltatástervezési feladatok mellett szakmai workshopokat, tréningeket, és fiataloknak szóló design programokat vezet.

Professional works

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121