Events

Add filter

Ha megtapsolom a harangot címmel a Trafóban december 6-án látható dokufikció-előadás, melynek témája az autizmus spektrumzavarral élő fiatal felnőttek egymásétól is eltérő, sokféle és egyedi világtapasztalata, kapcsolódásai: kapcsolódás a külvilághoz, egy másik emberhez, egymás belső világaihoz a felnőttkor küszöbén.

A Magyar Kulturális Antropológiai Társaság (MAKAT), a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) Elméleti Intézete és a MAKAT Művészet- és Dizájnantropológia Műhely Művészet + Dizájn + Antropológia címmel konferenciát szervez.

A Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Bráda Judit egyetemi docens, öltözékkiegészítő tervező habilitációs előadására.

Szombat Éva, a Fotográfia BA szak oktatójának "I Want Orgasm Not Roses" című, könyvbemutatóval egybekötött kiállításmegnyitója december 1-én lesz a Longtermhandstand Galériában.

A BALATON DETOX című kiállítás a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) 2014 és 2022 között létrejött, Balatonhoz kötődő művészeti projektjeinek összegzése.

Átmeneti térben átmeneti terület: az ipari munkásnőktől a kísérleti textilművészetig A FÉSZEK Művészklub és a textil kapcsolata az 1970-es és ’80-as években.

MOME Innovation Center, in cooperation with the British Council Hungary, is hosting a design-driven hackathon 

A Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szoboszlai János PhD egyetemi docens A kortárs képzőművészeti tevékenység gazdasági alapjai című habilitációs előadására.

A MOME és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) több éve egy stratégiai együttműködés keretében, közösen keresi az utat arra a kérdésre, hogy a design, az alkotás hogyan tud hozzájárulni hátrányos helyzetű közösségek fejlesztéséhez, rezilienciájuk erősítéséhez a terepmunka alapú design kutatás segítségével.

2023.01.10-ig látogatható Máté Gábor, a MOME Fotográfia BA szak szakvezetőjének szófiai kiállítása. A kiállítás a szófiai Liszt Intézet - Magyar Kulturális Központ Szófia és a Synthesis Galéria tereiben látható.

Idén negyedik alkalommal rendezik meg Budapesten a digitális és immerzív storytellinggel foglalkozó Zip-Scene kutatói konferenciát. Az eseményen több, mint 30 előadó, 3 keynote speaker, és 4 workshop várja idén a VR, az AR, a transzmédia és/vagy az immerzív történetmesélés gyakorlatai iránt érdeklődőket.

Látogass el Campusunkra akár alap-, akár mesterképzéseink iránt érdeklődsz.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121