Ugrás a jövőbe! | Kreatív pályázatot hirdet fiataloknak a MOME

Ugrás a jövőbe! címmel online kreatív pályázatot hirdet 7-10. osztályos tanulóknak a MOME. A pályázat célja megmutatni, hogy csak egy jó gondolat kérdése és bárkiből lehet designer vagy jövőkutató! A pályázatra február 1-28. között 2-5 fős csoportok jelentkezését várjuk.

Hogyan képzelik el a fiatalok a jövőt? Milyen lesz az élet a jövő sulijában? Milyen eszközök segíthetik a jövőben a tanulást és az oktatást? Hogyan fognak tanulni, sportolni, öltözködni, enni, beszélgetni? Mit csinálnak a szünidőben? Milyen szakmákban dolgoznak majd az emberek 20 év múlva? És hogyan változik meg környezetünk?

Az egyetem által meghirdetett, Ugrás a jövőbe! című online alkotói pályázattal a MOME a 7- 10. osztályos magyarországi és határon túli tanulókat és tanáraikat szólítja meg. Az alkotás örömének átélése, a kreatív képességek kibontakoztatásának segítése mellett a pályázat célja egy olyan módszertani csomag átadása, amely segít újraértelmezni a tudásszerzést, a tudás rendszerezését, felhasználását, és a megszerzett tudás alapján kreatív gondolkodással, csapatmunkával létrehozott vizuális tartalmat.

A pályázati felhívás további részletei az Ugrás a jövőbe! oldalunkon olvashatóak.

Díjazás: diákoknak Canon IVY REC akciókamerák
Felnőtt segítőknek ingyenes részvétel egy MOME OPEN tanfolyamon 2021. őszi tanévében

 

Az Ugrás a jövőbe! pályázat főtámogatója a Canon Magyarország. A pályázat együttműködő partnere a Pagony Könyvkiadó.

 

Publikálva: 2021-02-02 13:07:00