Karrier

A MOME oktatási tevékenységének középpontjában a hallgatók ösztönzése áll kreatív tehetségük tudatos érvényesítésére. Célunk olyan tudatos alkotó személyiségek kialakítása, akik szakterületükön és kutatásukban képesek magas színvonalú megoldást adni a problémákra, valamint aktívan hozzájárulni az emberi környezet fejlesztéséhez.

Célunk, hogy fejlesszük tanulóink ​​képességét egy projekt előkészítésére, tervezésére és megvalósítására. Az oktatók és hallgatók közötti aktív interakciónak köszönhetően munkamódszerünk pozitív emberi értékekkel gazdagítja a tanulási folyamatot. A magas színvonalú szolgáltatások hozzájárulnak diákjaink szellemi fejlődéséhez, fejlesztik az európai modellekhez való alkalmazkodási képességüket és hangsúlyozzák a kultúraalapú identitás fontosságát.

Egyetemünk a design és a vizuális művészetek kreatív és szellemi műhelye, ahol magas színvonalú kísérleti-alkotó munka és tudományos kutatás folyik. A műhelyjelleget tovább erősíti a műszaki könyvtár, a kortárs művészeti folyamatok és gondolatok bemutatásáért felelős galéria, szakmai kiadványok, valamint a társadalmi, gazdasági, kulturális folyamatok és a művészeti tevékenység közötti erős kölcsönhatás ábrázolása és fenntartása.

Állásajánlatok

Name of document
Download
Material Design & Research HUB Lead_ 2023.03.12.
Data Story Telling HUB Lead_ 2023.03.12.
Anyagkönyvtár Projektmenedzser_ 2023.03.01.
Anyagtechnológiai szakértő_ 2023.03.01.
Bér-és tb specialista_ 2023.03.19.

Jelentkezés

Küldd el jelentkezésed az hr@mome.hu email címre, melyben tárgyként kérjük tüntesd fel a pozíció megnevezését.

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121