Moholy-Nagy University of Art and Design

Múzeumi menedzsment jelentkezés

Feltételek
Felvételi folyamata
Költségek
Dokumentumok
A szakirányú továbbképzés olyan, felsőfokú végzettséget nem biztosító képzés, amelyre alap- és mesterfokozatot, illetve egyetemi vagy főiskolai szintű végzettséget tanúsító oklevéllel lehet jelentkezni, és a már meglévő oklevélre épülő, mélyebb szaktudást biztosító szakirányú szakképzettség szerezhető.

Feltételek

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy egy középfokú 'C' típusú nyelvvizsga, főiskolai vagy egyetemi szintű, illetve BA vagy MA végzettség megléte szükséges a tanulmányok elkezdéséhez. A szakirányú továbbképzés az alábbi területekhez, illetve képzési ágakhoz besorolt tudományágban/művészeti ágban szerzett, oklevéllel igazolt főiskolai végzettségre és szakképzettségre, illetve többciklusú képzési rendszerben ezen tudományterületekhez besorolt BA végzettségre és szakképzettségre épül: - Bölcsészettudomány - Társadalomtudományok - Gazdaságtudományok - Jogi és igazgatási - Művészet - Művészetközvetítés – Pedagógusképzés. 

Felvételi folyamata

1.lépés

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 24.

A jelentkezési lap IDE kattintva érhető el. A jelentkezéseket a mukume@mome.hu -ra várjuk, csatolandó a kitöltött jelentkezési lap, a nyelvvizsga és a diploma oklevél szkennelt másolata.

A jelentkezés díja 5.000 Ft, aminek befizetési felülete IDE kattintva érhető el.
 

2.lépés

A felvételi interjúk napja:  2023. szeptember 4.

Költségek

MOME a felvételi eljáráshoz kapcsolódó különeljárási díjat határoz meg, melynek összege 5.000 Ft/jelentkezés. A befizetési felülete IDE kattintva érhető el.

Dokumentumok

Name of document
Múzeumi menedzsment jelentkezési lap
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121