Digitális Karrier Történetek

Célok
Partnerintézmények
Az öt egyetem konzorciuma (a finn TUAS, az ír TU Dublin, az olasz Macerata University, az angol Staffordshire University és a MOME) által működtetett Erasmus+ Stratégiai Partnerségi projekt.

Célok

  • Elősegíteni a művészetek, a kultúra és a kreatív ipar területén tanuló diákok rugalmasságát és a jövőjük tervezését, a szakmai önreflexió vizsgálatával, az erősségeik és lehetőségeik feltérképezésével, digitális eszközök segítségével.
     
  • Kutatást követően kidolgozni a Digitális Karrier Történetek módszertant a művészeti és kulturális területen oktatók részére, elmélyült műhelymunka során alkalmazható konkrét gyakorlati módszerekkel.
     
  • A nemzetköziesítés, a hálózatépítés és az online készségek fejlesztése digitális együttműködésen keresztül a művészeti és kulturális oktatás keretein belül, amely lehetőséget nyújt közös gondolkodásra és karrier történet-fejlesztő műhelymunkára olyan helyzetekben is, amikor a hagyományos diákcsere-mobilitás nem lehetséges.
     
  • A résztvevő partnerintézmények oktatási együttműködésének erősítése a művészeti és média alapú pedagógia módszertan és online eszközrendszer közös fejlesztésén keresztül.

Partnerintézmények

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121