Moholy-Nagy University of Art and Design

Service Design jelentkezés

Feltételek
Felvételi folyamata
Költségek
2024. szeptemberében induló képzés
A szolgáltatástervezés egy dinamikusan fejlődő szakma, itthon és külföldön egyaránt. Egyre több cég és intézmény keres service designert annak érdekében, hogy az általa nyújtott szolgáltatások felhasználói élményét vagy a belső folyamatokat logikai, hatékonysági és kényelmi szempontok mentén gondolja végig. A folyamat során a tervezők fenntartható, jól működő megoldásokat és optimális élményeket hoznak létre mind az ügyfelek, mind az érintett szolgáltatók számára.

Feltételek

Alap- vagy mesterfokozat, illetve egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség.

Felvételi folyamata

1.lépés

A 2024-ben induló képzésre a jelentkezés május 10-én nyílik.

Jelentkezési határidő: 2024. június 30.

2.lépés

Felvételi portfólió, motivációs levél és a diplomaoklevél szkennelt másolatának feltöltési határideje:  2024. június 13 - július 14. között

A pontos követelmények megtalálhatóak a honlapról letölthető Szakos útmutatóban

 

3.lépés

Felvételi interjúk: 2024. július 22-23.

Az interjúra azokat hívjuk be, akik a motivációs levelek és portfóliók alapján a leginkább esélyesek arra, hogy bekerüljenek a képzésbe. Erről tájékoztatást küldünk mindenkinek, aki feltöltötte a szükséges dokumentumokat.

Költségek

MOME a felvételi eljáráshoz kapcsolódó különeljárási díjat határoz meg, melynek összege 4.000 Ft/jelentkezés. A befizetés, illetve a befizetés igazolásának elmulasztása esetén a jelentkező nem vehet részt a mulasztással érintett képzés felvételi eljárásában.

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121