Laufer Ferenc kapta az EDIDA év terméke díját és a Magyar Formatervezési díjat is termék kategóriában

Date:
Laufer Ferenc alumnusunk munkája, a Relief kályhacsempe kollekció két díjat is kapott nemrég, az EDIDA év terméke díját és a Magyar Formatervezési díjat is termék kategóriában.

A Relief kályhacsempe kollekcióval és a Szentesi Cserépkályhával közreműködve Laufer Ferenc és a manufaktúra, a high-tech fűtőberendezések és a tradicionális cserépkályha előnyeinek ötvözésével hoznak létre egy hazai gyártásban megvalósult, jövőbe mutató, komplex kályhacsempe-rendszert.

Laufer Ferenc ezzel a sikerrel párhuzamosan, a Flying Objects csapatának a tagjaként nemrég, Red Dot díjat is nyert. 

A termék hivatalos oldala: www.lauferofen.com

További cikkek a projektről:
 https://bit.ly/3SeKO06
 https://bit.ly/3TgmaMZ

More news

Kiemelkedő, nemzetközi alkotók előadásait hallhatta a szakma és a nagyközönség a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem animációs képzésének születésnapi rendezvényén. A hallgatók bepillantást nyerhettek más európai alkotók animációs filmkészítésének gyakorlatába, a portfolio review pedig lehetőséget adott a hallgatói munkák bemutatására.

Két sikeresen indult angol nyelvű képzése után tovább bővíti nemzetközi oktatási portfólióját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME). A kreatívipar területein továbbtanulni szándékozók a Photography és az Interaction Design mellett 2023 szeptemberétől az Animation és Design mesterszakokat is angol nyelven hallgathatják, ezzel a Budapestre járó diákok már egyetemi éveik alatt értékes kapcsolatrendszerhez és jövőformáló, versenyképes tudáshoz jutnak.

A fenti címmel január végéig látható kiállítás a MOME-n és a budapesti Koreai Kulturális Központban. A kulturális intézet alapításának tizedik évfordulójára a szöuli Nemzeti Hangul Múzeummal és egyetemünkkel közösen rendezett tárlat célja, hogy a koreai írásrendszer, azaz a hangul szépségét egyszerű és intuitív módon közvetítse a koreaiul nem beszélők számára is.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121