MOME Photography MA az Art Market Budapesten

Date:
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem idén indította el angol nyelvű fotográfus mesterképzését, melynek célja, hogy olyan magas szintű autonómiával, nyitott szellemiséggel rendelkező alkotókat képezzen, akik érzékenyen és progresszíven reagálnak a világ kihívásaira.

A Photography MA hallgatói az Art Market Budapesten mutatkoznak be először 2022. október 6 és 9 között. 

Az alkotásokban felvillanó személyes történetek a jelenünket drámaian formáló helyzetekre, az identitás komplexitására reflektálnak, a családi gyökerek, a generációról generációra átélt élmények, történelmi korszakok egymásbafonódására hoznak példákat. A MOME Photography MA standját média és elmélet szakos hallgatók közösen tervezték meg, a fotográfiák mellett megjelenő grafikai és szöveges tartalmak az ő közreműködésük eredményei. A kiállított munkákon túl a fotográfia mesterképzésben résztvevő hallgatók portfólióit is lapozgathatják a látogatók, hogy  minél teljesebb keresztmetszetét kapják a képzésnek.

A vásáron szereplő hallgatók:

Bányász Anna, Elsa Berrien,Csenki Bianka, Detre-Czirják Laura, Idil Emiroglu, Eördögh Lola, Gajda Barnabás, Gajewszky Anna, Gutay Bálint, Grinberg Daniella, Hevele Zsófia, Karácsony Ákos, Koroknai Patricia, Kováts Gergely, Legát Franciska, Mari Ornella, Máli Fanni, Novák Doro, Nagy Iza, Sipos Lilla, Spanyár Judit, Süle Tamara, Szécsi Noémi, Szekeres Laura, Szepsi-Szűcs Lilla, Taródi-Nagy Konrád, Tóth Hunor, Tóth Richárd,  Varga Domonkos

Helyszín:

Art Market Budapest, Bálna Budapest, 
1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
AP205 számú stand

Időpontok:

Csütörtök, október 6.: 11:00-19:00
Péntek, október 7.: 11:00-21:00
Szombat, október 8.: 11:00-19:00
Vasárnap, október 9.: 11:00-19:00
 
Borítókép: Eördögh Emília Lola: My Good People, My God's People, 2021
Galéria: 
Legát Franciska: Pokoli Éden, 2021-22
Grinberg Daniella: Red Spots, 2022

More news

Kiemelkedő, nemzetközi alkotók előadásait hallhatta a szakma és a nagyközönség a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem animációs képzésének születésnapi rendezvényén. A hallgatók bepillantást nyerhettek más európai alkotók animációs filmkészítésének gyakorlatába, a portfolio review pedig lehetőséget adott a hallgatói munkák bemutatására.

Két sikeresen indult angol nyelvű képzése után tovább bővíti nemzetközi oktatási portfólióját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME). A kreatívipar területein továbbtanulni szándékozók a Photography és az Interaction Design mellett 2023 szeptemberétől az Animation és Design mesterszakokat is angol nyelven hallgathatják, ezzel a Budapestre járó diákok már egyetemi éveik alatt értékes kapcsolatrendszerhez és jövőformáló, versenyképes tudáshoz jutnak.

A fenti címmel január végéig látható kiállítás a MOME-n és a budapesti Koreai Kulturális Központban. A kulturális intézet alapításának tizedik évfordulójára a szöuli Nemzeti Hangul Múzeummal és egyetemünkkel közösen rendezett tárlat célja, hogy a koreai írásrendszer, azaz a hangul szépségét egyszerű és intuitív módon közvetítse a koreaiul nem beszélők számára is.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121