Diploma 2020

LINKEK

 

Diploma feltöltés
diplup.mome.hu

MOME diploma oldal 
diploma.mome.hu

Az egyetemi képzés utolsó pillanata – legyen szó alap-, mester- vagy doktori képzésről -, amikor a hallgató – végzős diákként – bemutatja a vizsgabizottság számára saját munkáját, művét, alkotását. Ebben mutatkozik meg minden, amit tanult, látott, értett, elsajátított az oktatásban eltöltött idő alatt, s minden, ami őt, mint autonóm alkotót reprezentálja. Ahogy a hallgatók, úgy a közösség számára is minden évben fontos momentum a diplomázás időszak – az itt elvégzett munka esszenciája összpontosul ezekben a napokban, terekben, vizsgákban és művekben.

A diplomázás eseményének arculatát minden évben egy-egy, pályázaton kiválasztott hallgató vagy hallgatói csoport tervezi. Az idei arculat tervezője: Tóth Lili, harmadéves tervezőgrafika BA szakos hallgatónk.

A diplomázókról készülő portréfotók koncepciójának kidolgozására és annak megvalósítására is minden évben – pályázat útján – egy-egy hallgató vagy hallgatói csoport kap felkérést. Az idei koncepció megalkotója és a fotók készítője: Tóth Richárd, elsőéves fotográfia MA szakos hallgatónk.