Birk von Brockdorff: Jack of all trades - master of none, banana in one

Birk von Brockdorff dán filmkészítő mesterkurzusára invitál a MOME Anim. Az alkotó a különböző animációs rövidfilmekben és sorozatokban végzett munkáiról, tapasztalatairól, a felelősségről és elvárásokról, eszközökről és munkafolyamatokról mesél előadásán.

Birk von Brockdorff Pedersen dolgozott animációs játékfilmeken, tévésorozatokon, rövidfilmeken és reklámfilmeken is, ennek tapasztalataiból merít szabadúszó művészeti vezetőként, ahol a kreatív csapatok munkájáért és a projektek végső megjelenéséért felel, ügyfelei közé tartozik többek között a LEGO, a Psyop, a Riot Games, a Clyde Henry Production, a Warner Brothers és a Super Cell.

Birk von Brockdorff 2012-ben végzett a dániai The Animation Workshop (TAW) egyetemen, majd szakmai karrierjét a Trixter Film In Münchenben kezdte. Több évig Londonban élt, ahol a Cartoon Network számára dolgozott layout- és háttérművészként a The amazing world of Gumball című animációs sorozaton. Koppenhágában él, és szabadúszó művészeti vezetőként dolgozik dán és nemzetközi stúdióknak. 

Event information

Időpont: 2024. április 22., 18 óra
Helyszín: B_001

More events

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121