Designing Relationships: A Conversation with Esther Perel

Egy lebilincselő találkozó a világhírű pszichológussal, bestseller-szerzővel, Esther Perellel a MOME Auditóriumában! Nem, nem csak egy motiváló, inspiráló pszichológiai előadásról van szó, ez egy kivételes alkalom arra, hogy betekintést nyerhessünk az emberi kapcsolatok működésébe, úgy a magánéletünk mint a tervezői, alkotói pályánkra vonatkozóan.

A beszélgetés során, amelyet a tapasztalt szervezeti pszichológus és stratéga, valamint a MOME rektori megbízottja Érmezei Lili kérdezi majd Esther Perelt, megtudhatjuk, hogy hogyan alakítsunk ki, és tartsunk fenn dinamikus viszonyokat, amelyek akár különféle generációk és kulturális hátterű emberek közt, hosszabb távon is jól működnek.   
Perel praxisa átnyúlik a pszichológia területén, meglátásai relevánsak a kreatívipar területén dolgozók számára is, hiszen az emberi kapcsolatok komplexitásának megértése a tervezői munkában is kiemelten fontossá válik. Perel útmutatása empátiára, inklúzióra és a különféle nézőpontok mélyebb megismerésére, majd tiszteletére sarkall, tanácsai mentén szintet léphetünk az alkotói folyamatokban. A szakember kommunikációval, sebezhetőséggel, a kíváncsiság ébren tartásával kapcsolatos javaslatai pedig segítenek a hallgatóknak, hogy leküzdhessék a szakmai- és magánélet tipikus akadályait, megismerhessék saját képességeiket és tulajdonságaikat a csapatmunka és az alkotói munka kontextusában. 

Az eseményt a Global Voices, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány programja támogatja. 

Az esemény csak a MOME és partnerintézményei hallgatói számára nyitott. Tekintettel a korlátozott férőhelyekre csak visszaigazolt regisztrációval tudjuk fogadni a részvevőket. 

Event information

Időpont: 2023. szeptember 21. 10:00
Helyszín: MOME Auditórium


Az esemény csak a MOME és partnerintézményei hallgatói számára nyitott.

More events

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121