EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Január 12-14. között rendezik meg a 23. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, ahol idén először ott lesz a MOME is!

Oktatóink és hallgatóink minden kérdésre válaszolnak: az alap és mester szakjainkról, a kutatási lehetőségekről, vagy arról is, hogy milyen érzés ‘momésnak’ lenni. 
Egyetemünk a tanulás, a kutatás és a gyakorlati tudás hármasára épít, hogy hallgatóink és kutatóink sikerrel vehessenek részt a globális kihívások kezelésében. 

Találkozzunk a HUNGEXPO „A” csarnokában! 

 

Event information

Időpont: 2023. január 12-14.
Helyszín: Hungexpo, A csarnok

More events

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

Geszler Mária, a kortárs magyar kerámiaművészet meghatározó alakja előadást tart a MOME-n március 22-én 16 órakor.

Máté Gábor DLA habil. Balogh Rudolf-díjas fotográfus, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia BA szakvezetőjének ‘The Apples of Their Eyes’ címmel nyílt kiállítása 2023. március 15-én 12 órakor a jeruzsálemi Yossi Nahmias Fotográfia Galériában (Department of Photographic Communication Hadassah Academic College).
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121