MOME hallgatók a Kick Off BredaPhoto International Talent Meetingen

A BredaPhoto Hollandia vezető nemzetközi fotófesztiválja, amely több mint 70 fotós munkáit mutatja be. A szervezet 2010-ben indított nemzetközi tehetségprogramja, a BredaPhoto Academy és a MOME Fotográfia szak a kezdetek óta együttműködik. A munkában a MOME mellett hollandiai, belga és németországi egyetemek vesznek részt, hogy a legújabb fotós generáció tehetségeinek teremtsenek platformot a fejlődésre és bemutatkozásra.   

A MOME Fotográfia szak BA és MA hallgatói október közepén elhagyva a tantermet a Kick Off BredaPhoto Nemzetközi Tehetségtalálkozón vettek részt Hollandiában. Az inspiráló délelőtti program után változatos eseményeken vettek részt, hogy vendégelőadók, rövidfilmek és interjúk segítségével felfedezzék a következő BredaPhoto témát, amely az utazásra fókuszál. A rövid, de tartalmas programban kiállítások, filmvetítések és spontán csapatépítés is szerepelt. A kísérő oktatók Geibl Kata, Kudász Arion és Szalontai Ábel voltak.  

A BredaPhoto olyan vizuális történeteket állít ki, amelyek inspirálnak, megmozgatnak, szembesítenek, új kérdéseket vetnek fel, és bizonyítják, hogy a fotográfia a társadalom érzelmeire ható, élő művészeti médium.  

A programba 2022-ben Legát Franciskát válogatta be egyetmünkről a nemzetközi zsűri. 

Event information

Időpont: 2023. október 16.
Helyszín: Breda

More events

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121