MOME Inkubációs Program - Online Info Session

Csatlakozz és tudj meg többet Inkubációs Programunkról és az októberi Innovation Bootcampről!

Csatlakozz a közelgő (online) info session-re, hogy minél többet megtudj arról az izgalmas lehetőségről, amely innovatív ötleteidet strukturáltabb üzleti koncepcióvá alakíthatja. Fedezd fel, hogy inkubációs programunk és innovációs bootcamp-ünk hogyan segítheti vállalkozási törekvéseidet!

Amiről szó lesz:

  • Megismerheted inkubációs programunkat, annak működését, az általános elvárásokat és a végső eredmény (azaz egy működő prototípus) követelményeit.
  • Betekintést nyerhetsz októberi innovációs bootcampünk-be, amely egy dinamikus 5 napos esemény, és amelynek célja a stabil üzleti koncepciók (proof of concept) kreálása.
  • Ismerd meg azoknak a mentoroknak a hátterét, akikkel szorosan együtt dolgozhatsz és akik segíthetnek neked a sikerhez vezető úton.
  • Tudd meg, hogy a MOME ökoszisztémája hogyan biztosíthatja azokat az erőforrásokat és támogatást, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy ötleteidet megvalósíthasd.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget és tedd meg az első lépést innovatív elképzeléseid kézzelfogható tervvé alakítása felé. Csatlakozz hozzánk és érkezz minél több kérdéssel!

RSVP: https://www.addevent.com/event/jI18352946
Az online info session linkje: https://tinyurl.com/y9swj6h9

Az eseményt angolul tartjuk!

Event information

A beszélgetés nyelve angol.

More events

Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121