Events

Add filter

The MOME Doctoral School kindly invites you to Ágnes Karolina Bakk's dissertation defense.

Ha érdekelnek angol nyelvű mesterképzéseink, várunk a márciusi MOME Nyílt napon!

Március 22-én, szerdán 17:00-19:00 között Hevesi Annabella arról fog mesélni, hogy a termékfejlesztés során milyen kalandokkal és kihívásokkal találhatja szemben magát egy feltörekvő tervező - a hazai terepen, nőként. Annabella 2018 óta a Line and Round stúdió vezető tervezője, cégével olyan ügyfelekkel dolgoztak együtt, mint az Operaház, a Sopron Basket vagy a Four Seasons Hotel.

Mi kell ahhoz, hogy a dolgok működjenek? Az elmúlt évtizedekben sok minden megváltozott. Van, ami lényegesen jobb lett, van, amiről úgy érezzük, hogy félresiklott. Mi ilyenkor a teendő? Elviselni, megjavítani, helyettesíteni vagy újat teremteni? Hogyan változott a reziliencia fogalma ötven évvel ezelőtti születése óta?

A panelbeszélgetés az Urban Design Research for Children's Mobility kutatási projektet és olyan témákat fog feldolgozni, mint a környezetpszichológia, a helyidentitás vagy a klímavédelem.

Mesterkurzust tart a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen március 8-án, szerdán 17 órától a Balázs Béla-, Magyar Örökség- és Prima Primissima díjjal kitüntetett Mikulás Ferenc, a Kecskeméti Rajzfilmstúdió vezetője, a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF) igazgatója.

A Doktori Iskola meghívja Önt Pallag Andrea textiltervező művész, művészet pedagógus doktori védésre.

Március 2-án, csütörtökön lesz az Új Nemzeti Kiválósági Program Pályázat prezentációs napja a MOME Auditóriumban.

A MOME Építészeti Intézetének előadássorozata 2023 tavaszán "Architectural Matters" címmel folytatódik. A kiemelkedő hazai és nemzetközi építészeket, designereket és gondolkodókat bemutató sorozat célja betekintést nyújtani az épített környezettel foglalkozó szakemberek munkájába, ezzel párbeszédet teremtve a különböző határterületek között.

Szeretettel várunk mindenkit a 2022/23-as első féléves Stefan Lengyel Kiválósági Ösztöndíj eredményhirdetésére.

A MOME Formatervező szakjai idén is kétheti rendszerességgel szerveznek inspiráló előadásokat a formatervezés legkülönbözőbb témáiban. Oktatóinkkal, volt hallgatóinkkal és a szakma képviselőivel beszélgetünk formatervezés jelenéről és jövőjéről, határterületeiről, fontos dilemmáiról és kérdéseiről. Az alkalmak nem csak inspirációt jelentenek, hanem kapcsolódást is a közösséghez.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121