Moholy-Nagy University of Art and Design

Hallgatói Hub

Célunk
Szolgáltatásaink
MOME Sport
A Hallgatói HUB munkatársai segítenek abban, hogy minél inkább jól érezd magad az egyetemen, és a legtöbbet hozd ki az itt töltött évekből.
Hallgatói Hub
Cím
1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.
MASTER épület
Emelet, ajtó
M_011 iroda
Nyitvatartás
Hétfő- péntek: 10:00-15:00
Email
studentservices@mome.hu
Üdvözlünk a Hallgatói HUB-ban! Szervezetünk elkötelezett amellett, hogy átfogó, támogató szolgáltatásokat nyújtson a MOME hallgatóinak, tanulmányi és személyes céljaik elérésében. Szorosan együttműködünk az egyetem oktatóival és munkatársaival annak érdekében, hogy szolgáltatásaink a MOME hallgatóinak igényeihez igazodjanak, és összhangban legyenek az egyetem célkitűzéseivel.

Célunk

Csapatunk célja, hogy átsegítse a hallgatókat az egyetemi élet komplexitásain és olyan barátságos és befogadó környezetet teremtsen, amelyben minden diák boldogulhat. Segítünk a diákoknak kifejleszteni azokat a készségeket, amelyekre szükségük van a tanulmányi és azon túli sikerekhez, miközben erős közösségi életet építenek ki. Ha segítségre van szükséged a karrierfejlesztésben, a személyes vagy mentális jóllétben, mi útmutatást, forrásokat és támogatást nyújtunk számodra.

Szolgáltatásaink

Közösségépítés

A Hallgatói Hub csapatával minden fontos MOME-s eseményen találkozhatsz, mi szervezzük a gólyák onboarding hetét, hallgatói bulikat, sporteseményeket.

Amennyiben az egyetemen belül szélesebb körnek szóló saját eseményt szerveznél, fordulj a HÖK-höz!

Ha te is szeretnéd kipróbálni a jógát, futást, falmászást, a MOME saját konditermét, vagy esetleg beállnál focizni, akkor keress minket, mert MOME-s hallgatóként ingyenesen igénybe vehetsz számos sportolási lehetőséget.

Karrier tanácsadás

Csapatunk szívesen segít neked elkészíteni az önéletrajzod, felkészülni az első állásinterjúdra megalkotni a profi LinkedIn oldalad, de akár jogi segítséget is kérhetsz munkaügyi kérdésekben. Vedd fel velünk a kapcsolatot a studentservices@mome.hu e-mail címen!

A mentális egészség támogatása

A MOME mentális egészség programjának célja, hogy támogassa és fejlessze a diákok jóllétét, míg tanulmányi céljaik elérésére törekszenek. A program magában foglal egyéni és csoportos foglalkozásokat is az Egyetem pszichológusa, Lóki Eszter által. A diákok részt vehetnek a pszichológiai és mentálhigiénés csoportokon, valamint önismereti workshopokon, amelyek többek között a stresszkezelés, a relaxáció, az időbeosztás és a pszichoedukáció témaköreit fedik le. Emellett az Egyetem együttműködik a Reikon Pszichológiai Központtal is, hogy azon diákok, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, többalkalmas, ingyenes pszichológiai és pszichiátriai tanácsadást vehessenek igénybe.

MOME Sport

Jóga? Falmászás? Foci? Úszás? Gyere és sportolj a MOME támogatásával.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121