"A jó design nem az, ami a könyvekben van” – Interjú Fogarasy Tamással

Date:
Ezúttal induló minisorozatunkban olyan szakemberekkel beszélgetünk, akik a digitális terméktervezés, a user interaction vagy user interface design területén dolgoznak. Elsőképp Fogarasy Tamást, az Exalt Interactive alapítóját kérdeztük a terület karrierlehetőségeiről, fejlődésről és önfejlesztésről, nem utolsósorban pedig a MOME angol nyelvű Interaction Design mesterképzéséről, aminek – tapasztalt digitális terméktervezőként – ő lett a szakvezetője.

More news

Egyre fontosabb szerepet játszanak a hétköznapokban a különböző társadalmi problémák, melyekre mindenképp megoldást kell találnunk – a kérdés azonban az, hogy milyen módon.

A globális válságok mindennapjainkba beszivárgó hatásaival küzdve könnyen találhatjuk magunkat a fokozódó pánik és a közönyös kilátástalanság között cikázó hullámvasúton. Az egyre halmozódó kihívások közepén joggal tehetjük fel a kérdést: mégis merre tovább?

A FRUSKA oktatási program az egyik legsérülékenyebb korosztálynak, tizenéves hátrányos helyzetű lányoknak nyújt többszintű tanulási élményt, foglalkozásain nem csak a dekopírfűrésszel tanulnak meg bánni, de az itt készített tárgyak alkotási folyamatán keresztül tervezői készségeket, önbizalmat szereznek. A MOME Innovációs Központ Social Design Hubjának módszertana mostantól mindenki számára elérhető.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121