A LINDASIETO új kollekciója ananásztextilből is készül

Date:
Siető Linda a MOME-n végzett, márkáját 2010-ben alapította, táskái szerepeltek már az olasz Vogue-ban is. Varázslatos, új táskakollekciója már növényi alapanyokból készül.

Siető Linda a MOME-n végzett, márkáját 2010-ben alapította, táskái szerepeltek már az olasz Vogue-ban is. Varázslatos, új táskakollekciója már növényi alapanyokból készül. 

Siető Linda a MOME-n végzett, márkáját 2010-ben alapította. Kezdetben kizárólag olasz bőrökből készültek a táskák, 2019 óta azonban már egy innovatív, növényi alapanyagból, ananásztextilből is elérhetőek a magyarországi gyártású darabok. A kontrasztokkal játszó, elegáns-nyers kiegészítők az elmúlt években külföldi kiállításokon, valamint a magyar mellett a nemzetközi divatsajtóban, például az olasz Vogue-ban is szerepeltek. 

Tovább a teljes cikkre a marie claire.hu-n...

More news

Egyre fontosabb szerepet játszanak a hétköznapokban a különböző társadalmi problémák, melyekre mindenképp megoldást kell találnunk – a kérdés azonban az, hogy milyen módon.

A globális válságok mindennapjainkba beszivárgó hatásaival küzdve könnyen találhatjuk magunkat a fokozódó pánik és a közönyös kilátástalanság között cikázó hullámvasúton. Az egyre halmozódó kihívások közepén joggal tehetjük fel a kérdést: mégis merre tovább?

A FRUSKA oktatási program az egyik legsérülékenyebb korosztálynak, tizenéves hátrányos helyzetű lányoknak nyújt többszintű tanulási élményt, foglalkozásain nem csak a dekopírfűrésszel tanulnak meg bánni, de az itt készített tárgyak alkotási folyamatán keresztül tervezői készségeket, önbizalmat szereznek. A MOME Innovációs Központ Social Design Hubjának módszertana mostantól mindenki számára elérhető.
Member of the European
Network of
Innovative
Higher Education Institutions
9 Zugligeti St,
Budapest, 1121